Første opgør i Europa Leagues sekstendedelsfinaler står for døren, og BetXpert bringer i denne artikel odds på de kampe, der vises på dansk tv.

Torsdag spilles første opgør i alle sekstendedelsfinaler i Europa League, og hele fem af dem kan ses direkte på dansk tv. 


På 6'eren viser de fra klokken 17.30 optakt til Real Sociedad - Manchester United. Kampen starter klokken 18.55. To timer senere vises på samme kanal endnu et engelsk hold i form af Arsenal, der møder Benfica i Rom. 

Herunder finder du odds på de i alt fem kampe, der vises på kanalerne 6'eren, Eurosport 1 og Eurosport 2. Det er i øvrigt muligt at se samtlige kampe sekstendedelsfinaler på discovery+.

Real Sociedad - Manchester United

Nedenfor kan du se de bedste odds på kampen fra Allianz Stadium i Torino. Der er som nævnt kampstart klokken 18.55, og den kan ses på 6'eren og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Real Sociedad 3,30
Uafgjort 3,70
Manchester United 2,25
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,00
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,76
Nej 2,20

Odds er senest opdateret onsdag den 17. februar klokken 09.31. 

Grundet coronarestriktioner i Spanien spilles første opgør på Allianz Stadium i Torino, der til dagligt er hjemmebane for Juventus. Andet opgør bliver efter planen spillet på Old Trafford, da spanierne godt må rejse til England. 

Real Sociedad og Manchester United mødtes i Champions League-gruppespillet tilbage i 13/14-sæsonen, og dengang vandt United på hjemmebane, mens opgøret i Spanien endte 0-0. Sociedad fik blot et point i hele gruppespillet, og det kom altså mod United, der vandt gruppen dengang.

I La Liga ligger Real Sociedad nummer fem og har syv point op til top-4, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Sociedad har dog spillet en kamp mere end tre ud af de fire hold i top-4, så det ser svært ud for holdet fra San Sebastián.

I weekenden vandt de 1-0 ude mod Getafe på et mål af Alexander Isak, der er nummer to på topscorerlisten i La Liga for Sociedad. Den talentfulde svensker har scoret ni mål i ligaen indtil videre, og det er kun Mikel Oyarzabal, der med sine ti scoringer har lavet flere på Sociedad-mandskabet.

Manchester United ligger nummer to i Premier League, men i de seneste to Premier League-kampe har de spillet uafgjort, hvilket har medført, at afstanden op til Manchester City nu er på syv point. Rivalerne har tilmed en kamp i hånden, så det bliver næppe i denne sæson, at Manchester United føjer mesterskab nummer 21 til trofæskabet.

Senest fik de 1-1 ude mod bundholdet West Bromwich i en kamp, der skal vindes, hvis man vil blive engelsk mester. Bruno Fernandes udlignede for United i kampen på en fantastisk helflugter. Portugiseren ligger nummer to på topscorerlisten i Premier League med 14 mål. Kun Mohamed Salah har scoret flere med sine 17. 

Real Sociedad kvalificerede til sekstendedelsfinalen fra Gruppe F, hvor de sluttede to point bag Napoli, der tog førstepladsen. Lige bag dem var AZ Alkmaar, der missede det videre avancement, da de tabte deres sidste gruppekamp mod Rijeka. Havde de vundet her, var de gået videre i stedet for Sociedad. 

United tabte deres sidste gruppekamp i Champions League ude mod Leipzig, og det resultat betød, at tyskerne gik videre til ottendedelsfinalerne, mens United blev nummer tre i gruppen og i stedet røg ned i Europa Leagues knockoutfase. 

Bud på startopstillinger

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal - Januzaj, Silva, Illarramendi, Merino, Oyarzabal - Isak

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles - Matic, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Wolfsberger AC - Tottenham

Herunder finder du de bedste odds på sekstendedelsfinalen mellem Wolfsberger AC og Tottenham. Kampen starter 18.55 torsdag, og den kan ses direkte på Eurosport 1 og discovery+. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Wolfsberger AC 8,00
Uafgjort 4,80
Tottenham 1,44
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,74
Under 2,5 mål 2,33
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej 1,92

Odds er senest opdateret onsdag den 17. februar klokken 10.28.

Også denne kamp spilles andetsteds grundet coronarestriktioner. Wolfsberger AC og Tottenham mødes i Budapest på Puskas Arena, og som oddsene antyder, er Mourinhos tropper pæne favoritter til at vinde mod det østrigske hold, og alt andet end en samlet sejr vil da også være en skuffelse for et hold, der i 2019 spillede Champions League-finale. 

Wolfsberger AC har gang i en svær sæson i den østrigske Bundesliga, hvor de blot ligger nummer syv. Det er også det antal nederlag, holdet har lidt indtil videre i sæsonen. Senest vandt de dog 2-1 mod bundproppen Admira. Wolfsberger har 16 point op til Red Bull Salzburg, der topper tabellen. 

Tottenham er inde i en skidt periode i Premier League, hvor 2021 indtil videre har budt på nederlag i halvdelen af kampene. Det skal dog retfærdigvis nævnes, at tre af nederlagene er kommet mod Chelsea, Liverpool og senest Manchester City. De mange nederlag har betydet, at Tottenham nu er helt nede som nummer ni i Premier League. De har seks point op til den vigtige top-4. 

Spurs kvalificerede sig til sekstendedelsfinalen ved at vinde Gruppe J, mens Wolfsberger flot sikrede sig andenpladsen i Gruppe K, der blev vundet af Dinamo Zagreb. 

Bud på startopstillinger

Wolfsberger: Kofler - Novak, Baumgartner, Lochosvili, Scherzer - Stratznig - Taferner, Liendl, Sprangler - Vizinger, Joveljic

Tottenham: Hart - Doherty, Sanchez, Tanganga, Davies - Winks, Højbjerg - Bale, Alli, Moura - Vinicius

De formodede startopstillinger er fra WhoScored.

Det er første gang, Wolfsberger AC og Tottenham mødes.

Slavia Prag - Leicester

Nedenfor kan du se de bedste odds på kampen mellem Slavia Prag og Leicester. Kampen starter klokken 18.55 og kan ses direkte på Eurosport 2 og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Slavia Prag 3,75
Uafgjort 3,55
Leicester 2,15
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,87
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,10

Odds er fra onsdag den 17. februar klokken 11.07.

Slavia Prag sikrede sig billetten til sekstendedelsfinalen via Gruppe C, hvor de sluttede på andenpladsen efter Leverkusen. Tjekkerne kvalificerede sig dog i sikker stil og havde seks point ned til Hapoel Beer Sheva, der blev treer i gruppen. Leicester vandt deres gruppe, hvor de var a point med Braga. 

De engelske mestre fra 2015/2016 har gang i en fin sæson i Premier League, hvor de efter 24 kampe indtager en flot tredjeplads. Senest vandt de en vigtig 3-1-sejr hjemme mod Liverpool, og de har nu seks point ned til Liverpool.

For Slavia Prags vedkommende går det formidabelt i den bedste tjekkiske række, hvor de har ti point ned til rivalerne Sparta Prag. Efter 19 kampe har Slavia endnu ikke tabt, og det ligner unægteligt tredje mesterskab på stribe for Slavia. 

Bud på startopstillinger

Slavia Prag: Kolar - Bah, Kudela, Zima, Boril - Traore, Holes - Sima, Lingr, Olayinka - Kuchta

Leicester: Schmeichel - Amartey, Evans, Söyüncü, Fuchs - Choudhury, Tielemans - Ünder, Maddison, Barnes - Iheanacho

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored.

Danske Alexander Bah skiftede til Slavia Prag i januarvinduet, og han kan formentlig se frem til sin Europa League-debut i torsdagens sekstendedelsfinale. Bah fik også sin landsholdsdebut i indeværende sæson. Det gjorde han i venskabskampen mod Sverige, hvor han i øvrigt også scorede.

Det tegner sig altså til at blive en danskerduel, da både Kasper Schmeichel og Alexander Bah forventes at starte inde i torsdagens kamp i Prag.

Det er første gang, de to klubber møder hinanden.

Benfica - Arsenal 

Find herunder de bedste odds på sekstendedelsfinalen mellem Benfica og Arsenal. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på 6'eren og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Benfica 3,00
Uafgjort 3,70
Arsenal 2,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,91
Under 2,5 mål 2,05
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,30

Odds er fra onsdag den 17. februar klokken 11.55.

Benfica og Arsenal tørner sammen i en kompetitiv kamp for første gang siden 1991. Dengang mødtes de i Europacuppen for Mesterhold, og her gik Benfica videre efter sejr i forlænget spilletid. 

Kampen finder sted på Stadio Olimpico i Rom grundet coronapandemien. 

Arsenal vandt deres gruppe i stensikker stil med maksimumpoint, og de lavede hele 20 mål i gruppespillet, hvilket var næstflest af alle. Kun Leverkusen med 21 mål lavede flere. 

Benfica fik andenpladsen i deres gruppe, hvor de sluttede to point efter Rangers. Pizzi fra Benfica er delt topscorer i årets Europa League med seks mål. Den titel deler han med Lilles Yusuf Yazici. 

I de hjemlige ligaer går det ikke prangende for nogle af holdene. Særligt Arsenal har været meget svingende og ligger blot nummer ti i Premier League efter 24 kampe. De har vundet ti kampe og tabt lige så mange, hvilket ikke er tilfredsstillende for en klub af Arsenals størrelse. Senest hentede de dog en flot 4-2-sejr hjemme mod Leeds, hvor Aubameyang scorede hattrick. Netop Aubameyang er en smule tvivlsom til opgøret mod Benfica. 

Benfica ligger nummer fire i den bedste portugisiske række, og de har 13 point op til Sporting, der ligger nummer et. I weekenden fik Benfica skuffende kun 1-1 ude mod Moreirense. 

Bud på startopstillinger

Nedenstående formodede startformationer er fra WhoScored.

Benfica: Vlachodimos - Goncalves, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo - Rafa, Pizzi, Weigl, Everton - Seferovic, Nunez

Arsenal: Ryan - Bellerin, Holding, Luiz, Soares - Ceballos, Xhaka - Pépé, Ødegaard, Aubameyang - Lacazette

Aubameyang fik et slag på anklen mod Leeds i søndags, men det forventes, at han er til rådighed til kampen.

Lille - Ajax

Du kan nedenfor se de bedste odds på kampen mellem Lille og Ajax. Der er kampstart klokken 21.00, og den kan ses på Eurosport 1 og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lille 2,70
Uafgjort 3,50
Ajax 2,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,93
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,74
Nej 2,20

Odds er senest opdateret onsdag den 17. februar klokken 12.26.

Lille spillede sig i sekstendedelsfinalen ved at blive nummer to i Gruppe H. Her sluttede de to point bag AC Milan, mens de havde fem point ned til Sparta Prag, der blev nummer tre i gruppen. Angriberen Yusuf Yazici scorede seks mål i gruppespillet for Lille, hvilket i skrivende stund gør ham til delt topscorer i turneringen. 

Ajax var i Champions League-gruppe med blandt andre FC Midtjylland, og her sikrede Ajax sig tredjepladsen, der altså giver adgang til knockoutfasen i Europa League.

Da Lille og Ajax mødtes i sidste sæsons Champions League-gruppespil, sejrede Ajax sikkert i begge opgør. Hjemme på Johan Cruyff Arena vandt Ajax med 3-0, mens det blev 2-0 i Frankrig. 

I den hjemlige turnering går det glimrende for begge hold, der har det tilfælles, at de begge ligger nummer et. Lille har et point ned til PSG, og det er svært at se dem fastholde forspringet.

Ajax derimod har seks point ned til PSV med en kamp i hånden, så det ser fornuftigt ud for Amsterdam-klubben, der også vandt det seneste hollandske mesterskab i 2018/2019. I sidste sæson var der ingen vinder i Æresdivisionen grundet coronavirussen. 

Bud på startopstillinger

Lille: Maignan - Celik, Fonte,  Botman, Bradaric - Ikone, Soumare, Sanches, Bamba - David, Yazici

Ajax: Stekelenburg - Mazraoui, Martinez, Schuurs, Tagliafico - Alvarez, Blind, Klaassen - Neres, Traore, Tadic

Ovenstående formodede startopstillinger er fra SportsMole.