Sverige tager onsdag imod England i en opvarmningskamp inden EM slutrunden i Portugal og mon ikke de svenske værter vil gøre havde de kan for at besejre deres landsmand som står i spidsen for de engelske spillere.

Den sidste uge har Sven Göran Eriksson været kraftigt i de engelske mediers søgelys grundet usikkerhed omkring han ville forlænge sin kontrakt med det engelsk FA. Chelseas stenrige ejer havde ifølge forlydende været ude efter Eriksson med et løntilbud der næsten ville overgå statsbudgettet i en mellemstor afrikansk stat, men i sidste ende valgte svenskeren at forlænge sin kontrakt som landstræner.

Til kampen er England svækket via afbud fra Beckham, Owen, Scholes og Campbell hvorimod Sverige må undvære Ljungberg. Ser man på statistikken så har Sverige faktisk ikke tabt til England siden 1968, og af de ti efterfølgende opgør mellem de to lande er de syv endt uafgjort så umiddelbart ligger aftenens opgør til et uafgjort resultat. Det er dog værd at bemærke at Sverige råder over den hyperfarlige Ibrahimovic som på en god dag kan få de fleste forsvar til at ligne snurretoppe, og er det en af de dage kan det være Eriksson må forlade sit hjemland med et nederlag i bagagen.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt giver en sejr til Sverige odds 2,54 og uafgjort udbetaler odds 3,2. En sejr til England belønnes med odds 3,3 hos Betfair*.