Klokken er 22.27 søndag aften og jeg prøver febrilsk at unregister fra WCOOP event 6 på Pokerstars. Jeg er lige blevet 2-outet og 3-outet ud af tre andre turneringer og har bestemt mistet lysten til mere poker denne aften.
Desuden har jeg de mest sindsyge tømmermænd efter en lørdag i selskab med de gamle Lyngby drenge.
Heldigvis magtede min hjerne ikke at finde unregister knappen og da klokken slår 22.30 befinder jeg mig i selskab med 7300 andre håbefulde pokerspillere i kampen om en del af den svimlende præmiesum på 3,7 millioner dollars.
Da jeg højlydt ytrer min utilfredshed med at skulle spille denne turnering, siger min kæreste at jeg må prøve at få det bedste ud af det. Jeg hopper så ud på toilettet og Tina holder lige øje med skærmen i 5 min. Det lykkes hende at hive en lille pot hjem og stacken er nu vokset fra 10.000 til 13.000.

24 levels eller 12 timer
Det skulle vise sig det var lidt af en nat jeg havde foran mig. Med blind levels på en halv time og en startstack på 10.000 var jeg meget tilfreds med strukturen. Jeg elsker turneringer, hvor man ikke adskillige gange i løbet af turneringen, nærmest er tvunget til at risikere livet i såkaldte 50-50 coinflips med eksempelvis et par snoldede syvere mod AJ. Det giver et vist råderum og betyder, at man har muligheden for at teste territoriet, uden at man af den årsag committer sig til potten.
Der var ingen grund til at lægge for hårdt ud med den struktur, så jeg tog det stille og roligt og ventede på de gode muligheder. Faktisk er jeg ikke helt klar over hvilke hænder, der gjorde, at jeg fik bygget min stack op, men jeg ved at jeg ikke var involveret i nogle all-in situationer.
Det hele er lidt tåget, fordi jeg var så utroligt træt hele tiden. Jeg kan bare huske, at jeg ikke havde de store forventninger, og at jeg mere eller mindre bare sad og ventede på at det sædvanlige bad-beat skulle indtræffe. Jeg følte det gik ufatteligt langsomt. 5467 spillere tilbage, 3245 spillere tilbage. Hvornår skulle jeg nogensinde i seng.

In the Money
Først tidligt mandag morgen omkring klokken 6 kom jeg i pengene. Nu galt det om at holde koncentrationen. Børnene skulle have morgenmad og i tøjet. Tina skulle til møde 8.30 og havde faktisk ikke tid til at tage børnene, men jeg kunne ikke rigtigt forlade bordet. Nu var det lige begyndt at blive interessant. Og jeg følte virkelig at mit spil var næsten perfekt.
Børnene blev sendt i børnehave og jeg var klar til de sidste tre timer af dag 1, hvor jeg skulle kæmpe for at blive blandt de gode spillere, der fik lov til at fortsætte turneringen sent mandag aften.
Nu blev der spillet god poker af de fleste. Der var ikke mange fisk tilbage og chipsene var ikke så lette at få fat i. Jeg lå hele tiden i den gode ende af feltet og hele tiden pænt over average. Det gør at man kan slappe af og sætte pres på shortstacks.


Nøglepotten

Jeg sidder med 350.000 chips og en middelmådig A5 i small blind. En meget aktiv spiller raiser i sen position til 18.000. Præcis 3XBB. Jeg forsøger at stjæle, da jeg ikke tror han har meget. 54.000 raiser jeg til og desværre kalder han. Han har efter dette call ca. 170.000 tilbage og jeg har ham altså dækket.
Jeg skyder 75.000 afsted på et flop, der hedder TT4 rainbow. Her vælger han så også at kalde. Jeg er helt sikker på han ikke har en tier. Der er ingen hænder, tror jeg, hvor han ville kalde mit preflop raise med en tier på hånden. Måske bortset fra TT.
Jeg er bombesikker på at han har et medium pair. Større par havde han reraiset pre-flop. AA kan han måske have slowspillet. Turn bringer et A og jeg føler det er min pot nu. Jeg checker med håbet om at han skyder de sidste 90.000 ind til midten. Og ganske rigtigt ind ryger de og jeg kalder med det samme og ser hans lille par i femmere. Potten bliver på  451.000 og jeg jeg sidder nu lunt i det med 582.000 og kun med blikket rettet mod finalebordet.
Efter denne pot bølger det lidt frem og tilbage. Jeg vinder en stor pot med et set i ottere mod AK, hvor han både rammer A og flushdraw på floppet. Det var lidt en gyser hånd, men den holdt selvfølgelig også hjem.
Jeg slutter dagen i 847.000 og er placeret lige midt i feltet.


Dag 2 starter
72 spillere er vi tilbage, da jeg sætter mig ned for at spille dag 2. Min nabo har taget champagne med i tilfælde af en sejr og er desuden ved min side som moralsk opbakning.
AK suiteder den første hånd jeg kigger ned i. Åh nej siger vi. Vi ville godt i gang stille og roligt. Men ingen modstand og mit raise tager blinds og ante hjem.
Jeg er meget aktiv i starten. Jeg raiser med KQ, AJ og TJ og lignende. De andre spillere virker skræmte, som om de vil fedte sig frem til finalebordet.
Udbetaligs strukturen er meget flad, så der sker egentlig ikke meget før man kommer op i top 15. Og selvfølgelig er pengene på finalebordet helt ekstreme.
Derfor var det bare efter min mening at give den gas fra start af.


Heldig ruder på riveren

De andre har selvfølgelig lagt mærke til mit aggressive spil og en spiller prøver at udnytte det. Desværre for ham var lykkens gudinde også med mig denne aften.
Jeg raiser med AJ off suit og BB vælger at kalde. Jeg sidder med ruder A og floppet viser tre ruder med J i top. BB checker og jeg better selvfølgelig. BB går nu all-in og jeg vælger rimeligt hurtigt at kalde med toppar og nut-flush draw. Han sidder med 2 sorte esser og er selvfølgelig foran. Faktisk er oddsene  omkring 43-55 efter floppet, så det var ok. Og selvfølgelig hev jeg den hjem.


Helt kortdød
Efter denne hånd går jeg helt død. Mine steals bliver re-raiset og jeg har ikke kortene på noget tidspunkt til at stå imod. Chipsene forsvinder og jeg dumper langsomt ned på sidstepladsen.
Finalebordet nærmer sig for de andre og afslutningen nærmer sig for mig. En sidste krampetrækning gør jeg, da jeg i sen position skubber alt ind med J9 suited. En spiller kalder og heldigvis for mig har han kun AT. Mine 42% chance for at vinde hånden er gode nok, da en J viser sig på floppet.
Nu er jeg med igen, men stadig helt kortdød. Jeg bliver dog ved med at være aggressiv og reraise med ingenting. Og på et tidspunkt runder jeg 4 millioner chips og ligger dermed på en femte plads.


Finalebords boblen
Da vi er 10 spillere tilbage er vi fire spillere, der kæmper for ikke at ryge ud. Vi har alle omkring 2 millioner chips, og de store stacks sætter konstant pres på. Jeg vil ikke ryge ud og bliver desværre re-raiset tre gange inden for kort tid, hvor jeg ikke har noget. Mine chips er næsten væk, da jeg i BB kigger ned i AA. Det er første gang på dag 2, hvor jeg et par over 66. Og vi har trods alt spillet 6 timer. Nu skal jeg doble op tænker jeg, men selvfølgelig bliver der foldet hele vejen rundt. Og næste hånd springer boblen.


En kort fornøjelse
25,700$ er jeg sikret ved at nå finalebordet og som den klart mindste stack er jeg indstillet på at jeg må tage til takke med den fine præmie.
Der går vel heller ikke mere end 10-15 hænder før jeg ser det første A og går all-in. Jeg bliver kaldt af KQ og da han rammer to par på floppet, så er det farvel og tak.
En plads højere op på skamlen og præmien havde været næsten fordoblet. Det er selvfølgelig underligt, at man kan føle sig skuffet når man lige har vundet 25.000$, men sådan fungerer det nu en gang.
Jeg var meget tilfreds med min præstation og set i bakspejlet, så er en 9.plads ud af 7300 spillere ganske pænt.
Nu er det bare at se frem ad mod nye mål, for nu har jeg vist at jeg godt kan. Jeg vil derfor prøve lykken igen på søndag, når en ny Event i samme størrelses orden skydes i gang på Pokerstars. Måske kan det med lidt held blive endnu en succes historie.