Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Med sejren i Tour Championship i Atlanta, så fik Tiger Woods sin første turneringssejr i PGA-touren i over fem år. Det er dog ti år siden, at han sidst vandt en Major. Ifølge Danske Spil* så bliver det heller ikke i år 2019, at Woods løfter et Major-trofæ.

- Vi har odds 3,00 på Tiger Woods til at vinde en Major i 2019. Omvendt giver det odds 1,33, hvis han ikke vinder en Major. Chancevurderingen er derfor ca. 30/70, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:



- Tiger Woods har været virkelig godt spillende i 2018. I de seneste år har han jo været plaget af rygskader, men nu ser fysikken rigtig god ud. Han har deltaget i 18 turneringer på PGA-turen i år, og havnet i top 10 hele syv gange. Senest vandt han så Tour Championship i Atlanta.



- Selvom Tiger Woods har skabt flere gode resultater i 2018, så er vi ikke så optimistiske i vores chancevurdering på, at han vinder en Major i 2019. U.S. Open var den seneste Major han vandt, og det var i 2008. For 10 år siden var Tiger Woods i en helt anden form, hvor han blandt andet vandt seks Majors fra 2005-2008. Dustin Johnson, Tony Finau, Justin Rose og Justin Thomas er alle et par niveauer over ham lige nu.



- Kan Tiger Woods dog fortsætte sit flotte spil, og undgå flere skader i ryggen, så kan han da godt vinde en Major til næste år, men vi er mere overbeviste om, at det ikke bliver tilfældet, afslutter Peter Emmike.



Vil du spille på, om Tiger Woods vinder en Major i 2019? Gør det her.