NFL-draften er overstået, og vi er nu meget tæt på at kunne danne os et komplet billede af, hvordan de forskellige hold kommer til at se ud til 2020-sæsonen. Hvis der da bliver en. Gud forbyde at krisen skal sætte en stopper for NFL-sæsonen. I denne anden af to artikler giver BetXperts vanlige NFL-ekspert, Lasse Meineche, dig et overblik over, hvor han ser værdien efter draften – der i øvrigt gav et overskud på 4,5 units.

I denne anden artikel vil jeg tage et kig på tre hold, som jeg mener kan blive rigtig farlige til den kommende sæson, hvor deres styrke måske ikke helt er afspejlet i oddset endnu. Til sidst vender jeg situationen i NFC East og NFC North og kommer med mit bud på draftens tre vindere. Kampprogrammet til NFL er i øvrigt blevet offentliggjort. Hvilke kampe glæder i jer mest til? Og hvilke holds program har I bidt særligt mærke i? Jeg glæder mig personligt som et lille barn til Buccaneers mod Saints i week 1.

Er du vimmer, Cardinals bliver farlige!

Amen, er du tosset så store syvmileskridt Cardinals har taget, siden de i 2018 var det ringeste hold i ligaen og sidste år draftede som nummer 1 overall. De har gang i noget stort i ørkenen, og jeg tror, at Cardinals kan blive dette års helt store overraskelse. Jeg synes faktisk, det er utroligt, at hypen omkring dem ikke er større, end den er. Det har formentlig noget at gøre med, at de er i en så svær division med 49ers, Seahawks og Rams. Men ærlig talt, når jeg kigger ned over deres roster, så er det faktisk kun 49ers, jeg ser som et mere talentfuldt mandskab.

Cardinals fik Isaiah Simmons på pick #8, og det er et steal i min bog. Han er fantastisk i opdækningen. Sammen med Jordan Hicks giver det Cardinals en fremragende linebacker-duo. Og deres angreb med DeAndre Hopkins og Larry Fitzgerald sammen med Kyler Murray bag en forbedret offensiv linje, så kan det her angreb blive supergiftigt! Odds 9,50 hos Danske Spil* hænger en lille smule efter resten af markedet, der er begyndt at anerkende Cardinals.

Vinder af NFC West Højeste odds Bookmaker
Arizona Cardinals 9,50

Odds er senest tjekket fredag den 8. maj klokken 10.00.

Dolphins kan blande sig i AFC East!

Jeg forventede, at Dolphins ville trade op for at sikre sig Tua Tagovailoa i draften, men de var iskølige, og fik simpelthen Tua - spilleren, jeg vurderer, der på den lange bane får mest succes af dette års quarterbacks – helt nede på pick nummer 5. Klasse. Derudover fik Dolphins også tilføjet en del ekstra spillere.

Tua Tagovailoa minder mig rigtig meget, om den QB, som jeg mener, er den bedste nogensinde: Drew Brees. Hvis han da kan holde sige skadesfri. Gør han det, så har han de to vigtigste forudsætninger for at blive en fod QB i min optik. De to ting er præcision og evnen til at skabe spil, når ”plan A” ikke ser ud til at lykkedes. Tua er exceptionel til begge. Især hans præcision er jeg vild med. Han er blevet talt lidt ned, fordi han har haft så gode receivere omkring sig. Men præcision afhænger ikke af, hvilken receiver du har. Det er noget, du kan drage fordel af selv med dårlige receivere.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Tua overhovedet starter i Week 1, når Dolphins møder Patriots. Men selv med Ryan Fitzmagic, så har jeg god fidus til Dolphins. Odds 9 på Dolphins som vinder af divisionen kan fås hos Bet365*, og det synes jeg altså holder værdi. Hvis de slår Patriots i week 1, så tror jeg for alvor, at Dolphins begynder at få vind i sejlene.  

Vinder af AFC East Højeste odds Bookmaker
Miami Dolphins 9,00

Odds er senest tjekket fredag den 8. maj klokken 10.00.

I år bliver Browns' år

Bengals fik deres mand. The Tiger King, bedre kendt som Joe Burrow. De havde en fin draft og har også forstærket sig i offseason. Odds 26 på de vinder divisionen lige nu, synes jeg faktisk virker ret højt. Men det er nu mere et hold, som Cleveland Browns jeg vil rette blikket mod. Sidste års fiasko med Freddie Kitchens er fortid, og holdet går nu ind til sæsonen endnu stærkere end sidste år. Jeg synes virkelig, at narrativet omkring Browns minder meget om 49ers inden sidste sæson, og dem gik det jo som bekendt ganske fint for. Alle havde enorme forventninger til Browns inden sidste sæson, men de skuffede. Nu er de gået lidt under radaren, men de er kun blevet ENDNU stærkere i år, og de har endda flest penge af alle hold at gøre godt med til fortsat at forstærke truppen. En spiller som Jadeveon Clowney kan de sagtens nå at hive ind endnu. Det vil give dem en uhyggelig pass-rush duo.

Samtidig fik de draftens måske bedste offensive linjemand i Jedrick Wills, der nu skal beskytte Baker Mayfield, og sørge for han kommer tilbage på niveauet fra hans rookie sæson. Ravens og Steelers ser naturligvis også farlige ud, men Browns til odds 6 for at vinde divisionen hos Danske Spil*, er simpelthen for højt, i forhold til hvor talentfuldt et mandskab, de har.

Vinder af AFC North Højeste odds Bookmaker
Cleveland Browns 6,00

Odds er senest tjekket fredag den 8. maj klokken 10.00.

Hvad laver i, Packers?

Aaron Rodgers er en, der nok sad hjemme i sin sofa og slikkede sig om munden ved tanken om, at Packers forhåbentlig ville drafte et nyt våben til ham, der ville kunne tage Packers’ angreb til det næste niveau. Men der fik han sig en lang næse. Igen, fristes man til at sige. Ikke nok med Packers ikke draftede en eneste WR – i en ellers historisk dyb receiver-klasse – så draftede de denondelynemig en ung QB, Jordan Love. What the fuck is going on, fristes man næsten til at sige. Men her er hvorfor, jeg tror, at det faktisk kan være en god investering for Packers:

Rodgers’ formkurve har været nedadgående over de seneste år. Det samme var tilfældet for Tom Brady, før Patriots i 2014 draftede Jimmy Garoppolo. Efterfølgende spillede Brady noget af det bedste football, vi måske nogensinde har set en quarterback levere i NFL og kom i Super Bowl i fire af de fem følgende sæsoner fra 2014-2018. Ikke at det kommer til at ske for Packers, men måske er netop det her, det, der skal til, for at få den gode gamle Aaron Rodgers tilbage. Som jeg ser det, er det IKKE mangel på våben, der er Rodgers’ problem. Han har en topklasse receiver i Davonte Adams og fine supplementer til ham samt en fremragende offensiv linje. Der er ingen undskyldninger. Der er selvfølgelig også muligheden for, at de trader Rodgers i Green Bay, men det ville resultere i over $50 millioner i tabte penge, så det nægter jeg simpelthen at tro, sker.

Et af de hold, jeg var meget bekymret for inden dette års draft, var Minnesota Vikings. De havde mistet deres to bedste cornerbacks samt deres bedste receiver i Stefon Diggs. Vikings var et af de hold, der havde flest draft picks, nemlig hele 15 af slagsen. Og dem må man sige, de fik udnyttet rigtig flot. I første runde ramte de hovedet lige på sømmet ved at drafte WR Justin Jefferson, og så tradede de ydermere ned og sikrede sig med pick nummer 31 CB Jeff Gladney.

I anden runde fik de ydermere tilføjet OT Ezra Cleveland, der også giver dem en god kvalitetsspiller til den position. Inden draften synes jeg egentlig NFC North lå rimelig meget lige til højrebenet for Packers, men Vikings er kommet godt efter det, og jeg synes værdien på dem, er svundet noget ind, hvorfor jeg venter med at komme med en forudsigelse af den division, selvom jeg stadig hælder mest til Packers.

Bedste odds på vinderen af NFC North lige nu:

Vinder af NFC North Højeste odds Bookmaker
Green Bay Packers 2,75
Minnesota Vikings 2,75

Odds er senest tjekket fredag den 8. maj klokken 10.00.

Cowboys bliver farlige

Både Giants og Eagles har fået oprustet deres secondary her henover offseason og draften. Og det er kærkomment. For de skal stå meget tidligt op for at kunne følge med det her Dallas Cowboys-angreb. Aldrig nogensinde om jeg havde spået CeeDee Lamb til at være der på pick nummer 17. Men det var han, og ham skulle Cowboys ikke bruge meget betænkningstid på at vælge. Deres angreb hedder nu CeeDee Lamb, Amari Cooper og Michael Gallop. Og nå ja, så har de også ham der Zeke, der i øvrigt løber bag en af ligaens fortsat bedste offensive linjer. Cowboys var ligaens bedste offensiv sidste år målt på yards per play, og det kunne meget vel blive den plads de ender på næste år.

Inden draften havde jeg faktisk mere eller mindre færdiggjort en analyse, hvor jeg ville anbefale Eagles som vinder af NFC East, men den her draft trækker i hvert fald et par procenter til Cowboys, hvilket også afspejles i oddset. Cowboys er virkelig ikke et hold, man skal kimse af. Hvis de da ellers kan blive enige med ham Dak Prescott om en kontrakt. Ellers har de hentet Andy Dalton på en billig kontrakt, som jeg sagtens kunne se blive en udmærket QB i Dallas’ system. Mit stærkeste argument for, at Eagles skulle vinde divisionen holder dog fortsat. De er nemlig det eneste hold, der ikke har skiftet cheftræner henover offseason. I en tid som denne med så meget usikkerhed, så er det en gigantisk fordel at kende systemet og hinanden, og ikke skal til at danne nye relationer spiller og træner imellem.

Bedste odds på vinderen af NFC East lige nu:

Vinder af NFC East Højeste odds Bookmaker
Dallas Cowboys 2,15
Philadelphia Eagles 2,40

Odds er senest tjekket fredag den 8. maj klokken 10.00.

Vindere af draften:

Jeg synes faktisk, der var rigtig mange hold, der gjorde det godt i årets draft. Herunder får I min top-3 over, hvilke hold jeg synes, der havde den bedste draft:

  1. Miami Dolphins: At de ventede og fik Tua på #5 kan simpelthen ikke gøres bedre. QB er den vigtigste position, og Dolphins fik i min bog én af de bedste QBs vi har set i draften i mange år. Og så fik de Curtis Weaver i FEMTE runde – helt vanvittigt.

  2. Dallas Cowboys: CeeDee Lamb på pick #17 er simpelthen vanvid, og som nævnt bliver de drønfarlige til næste sæson.
     
  3. Arizona Cardinals: At de fik Isaiah Simmons på pick #8, som giver dem en vigtig brik i forsvaret. Og så fik de Josh Jones i tredje runde – en af mine højest rangerede tackles.