Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Han er det varmeste transferemne lige nu, men ifølge Danske Spil*, så spiller Hazard også i Chelsea efter d. 1. februar. 

- Vi har odds 1,09 på Eden Hazard spiller i Chelsea efter d. 1. februar 2019, mens der er odds 7,00 på han havner i Real Madrid. Vores chancevurdering er derfor omkring 88% på han bliver i Chelsea, og 12% på han smutter til Madrid, udtaler Mads Mortensen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:


- Eden Hazard har selv udtalt, at han ønsker at spille i Real Madrid. Chelsea har dog ingen interesse i at sælge deres stjernespiller, og derfor afviste de alle bud som de modtog i sommers. Det har Hazard accepteret, da han ikke vil modsætte sig sin klubs ønsker.


- På den anden side, så er Real Madrid jo mildest talt i krise. De har ikke scoret ét mål i deres seneste fire kampe, og dermed tabt vitale point i både La Liga og Champions League. Tabet af Ronaldo har haft stor betydning for deres offensive spil, og her kunne Hazard være en glimrende erstatning.


- Det kan sagtens være at Hazard kommer til at spille i Real Madrid, men vi tror ikke det bliver efter vinterens transfervindue. Chelsea vil næppe lade deres bedste spiller smutte midt i sæsonen, og de største handler finder jo typisk først sted i sommerens transfervindue. Vores vurdering er derfor, at Eden Hazard spiller i Chelsea efter d. 1. februar 2019, afslutter
Mads Mortensen.


Vil du spille på om Hazard ryger til Real Madrid, eller på nogle andre transfers? Gør det her.