Tirsdag aften spilles to opgør i Champions League turneringen og der er lagt op til masser af dramatik i henholdsvis Monaco og London.

I den engelske hovedstad mødes Arsenal og Chelsea og efter et 1-1 resultat i det førte opgør står The Gunners med de bedste kort på hånden. Arsene Wenger’s mandskab har spillet forrygende det meste af sæsonen og selvom holdet lørdag tabte til Manchester United i FA Cup’en så er der ingen tvivl om at Arsenal er favoritter i aftenens kamp.

Gæsterne fra Chelsea har dog kvaliteterne til at skabe en overraskelse, holdet har endnu ikke har tabt på udebane i Champions League og med spillere som Crespo, Mutu og forhåbentlig Grønkjær i angrebet har man masser af ”skudstyrke”. Ser man på statistikken mellem de to klubber, er det dog Arsenal som står klart bedst, siden Wenger blev træner for klubben har man kun tabt to ud af 25 opgør mod Chelsea.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Arsenal i skrivende stund til odds 2,10 og uafgjort udbetaler odds 3,35. En sejr til Chelsea belønnes med odds 4,3 hos Betfair*.

Aftenens andet opgør spilles i Monaco hvor Real Madrid kommer på besøg. Første opgør endte med en 4-2 sejr til Real efter Monaco var kommet foran og havde Monaco ikke reduceret sent i kampen i Madrid havde holdets chancer stort set været forspildt. Nu har de franske mestre en reel chance for at gå videre ved at vinde f.eks. 2-0 eller 3-1 men det bliver mere end svært selvom Real Madrid er uden Beckham. Monaco skal frem på banen så mon ikke der bliver masser af chancer i begge ender af banen.

Hos Betfair* giver en sejr til Monaco odds 3,1 og uafgjort betaler odds 3,45. En sejr til Real Madrid udbetaler odds 2,5.