Dramatiske begivenheder i det europæiske fodboldland i weekenden: røvertæsk, derbyballade og Twitter-tvists

Der har været masser af action i de europæiske fodboldligaer i weekenden, men det er ikke kun inden for banen at der er sket spektakulære ting og sager. Her hvor weekenden går på hæld tager BetXpert et tilbageblik og beretter om nogle af de historier der har skabt overskrifter.

Juventus-spiller udsat for røveri - røver udsat for tæsk

Den italienske landsholdsspiller Leonardo Bonucci var ude for en ikke særlig rar oplevelse, da han sammen med sin kone og søn var shoppingtur i Torino. Målet var en ny Ferrari, men i stedet blev han passet op af en maskeret mand bevæbnet med en pistol.

Manden ville have Bonucci til at aflevere sit ur, men Nicklas Bendtners holdkammerat nægtede og slog i stedet røveren i gulvet. Røveren stak af, men havde Bonucci til i hælene og ifølge Gazzetta Dello Sport skulle manden have råbt: "Hvad laver du? Er du skør? Jeg skyder dig" efter en tilsyneladende rasende Bonucci.

Slemme optøjer i det tyske Ruhr-derby

Lørdag bød på et historisk derby mellem Dortmund og Schalke 04. Kampen var intens, men fair, og Schalke kunne trække sig ud som vindere med en 2-1 sejr.

Anderledes voldeligt gik det til uden for banen, hvor de to holds supportere skabte meget ballade. Politiet i Dortmund har angiveligt arresteret 180 personer efter voldsomme optøjer og hærværk i forbindele med kampen. 11 personer er blevet såret i optøjerne - heraf 8 politifolk - og tysk politi kalder tilstanden for den værste nogensinde i Ruhr-derbyets historie.

"Denne grad af hidsighed har vi ikke oplevet i lang tid. Deres voldsomme adfærd kammede helt over mod politifolkene, der var til kampen for at passe på tilskuerne ved lokalopgøret. Det kan vi ikke acceptere i Dortmund", siger politiets talsmand ifølge AP.

Premier League-back forlader Twitter i protest

Sidste uge forlod Chelsea-backen Ryan Bertrand det sociale netværk Twitter, og nu er turen så kommet til en anden London-bosat backspiller.

Tottenhams Kyle Walker har nemlig set sig nødsaget til at slette sin profil, men først efter at have langet ud efter fans og kritikere, der igen var ude med riven efter Walkers præstation mod Chelsea, hvor Juan Mata kørte rundt med ham.

"Jeg vil gerne vide, hvad jeg gør så anderledes. Jeg giver mig 100 procent i hver kamp, men I har stadig noget at sige. Jeg er 22 år og lærer stadig #pinligt", skrev backen på sin Twitter-konto, før han slettede den.