Poker-bølgen ruller stadig over land og rige, og efter at Expekt* i mandags afviklede deres officielle DM i poker, med over 1 million danske kroner i præmiepuljen, er turen nu kommet til at forgylde "de stakkels studerende", som med et budget under sultegrænsen ikke altid har de bedste betingelser for at deltage i de attraktive turneringer.

Med start denne torsdag d. 15. september (kl. 20), kan alle danske studerende hver tirsdag og torsdag frem til finalen deltage gratis i satellit-turneringerne, hvor der hver gang er 3 pladser på spil til finalen i de studerendes DM i poker. Finalen afvikles i København d. 15. oktober 2005, og får deltagelse af i alt 50 spillere, der alle er sikret præmier.

Førstepræmien i turneringen er et legat på 10.000 kr., og der kan også vindes flybilletter fra Sterling, lækre elektronikprodukter fra Sharp, og computerspil fra EA Sports, mv.

Der er plads til 200 spillere i hver satellit-turnering, så det er med at være hurtig på aftrækkeren! Læs mere om turneringen på http://www.expekt*.com/student, hvor du desuden finder password til brug ved registrering til de enkelte turneringer.