Lørdag skal pokalen med de store ører uddeles, når Barcelona og Juventus tørner sammen i CL-finalen på det olympiske stadion i Berlin. Bookmakerne markerer kampen med en række stærke tilbud. Se de bedste tilbud her.

Sæsonens højdepunkt i europæisk fodbold står for døren, når Champion League-vinderen skal kåres lørdag aften. Både Barcelona og Juventus har haft en forrygende sæson, hvor de har gjort rent bord i de hjemlige turneringer - og begge dermed han chancen for at klare "The Treble".

Finalen spilles denne gang på det olympiske stadion i Berlin med plads til små 75.000 tilskuere. Med hele fodboldverdenens øjne rettet mod Berlin har en række bookmakere valgt at markere anledningen med specielle tilbud på kampen.

Vi har samlet en række af de bedste tilbud i denne artikel. Artiklen vil løbende blive opdateret med nye tilbud.

Nordicbet*: Spil 500 kr på 1X2-væddemål og få 500 kr risikofrit spil

Nordicbet* tilbyder et risikofrit spil på 500 kr. For at få det risikofrie hos Nordicbet* spil skal man spille for præcis 500 kr på 1X2-markedet før CL-finalen (livebet gælder IKKE!).

Samtidig skal man huske at tilmelde sig kampagnen med sin emailadresse på kampagnesiden. I tilfælde af man taber sit 1X2-væddemål, vil man senest efter 72 timer modtage en refundering i form af en bonus, som vil være klar til aktivering under "tilgængelige bonusser". Bonussen skal omsættes 6 x til minimum odds 1,80, før den kan udbetales.

Juventus Uafgjort Barcelona
6,15 4,00 1,59
NordicBet
NordicBet NordicBet

Få Nordicbets tilbud her

Regler og vilkår gælder

Bet365*: Spil på finalen og få risikofrit livevæddemål på op til 250 kr

Bet365* tilbyder et risikofrit livevæddemål på CL-finalen på op til 250 kr. For at indløse det risikofrie livevæddemål hos Bet365* skal man inden kampen placere et spil på finalen - og herefter vil man få et risikofrit livevæddemål på CL-finalen for samme indsats op til 250 kr. Hvis man taber sit første livevæddemål på finalen vil man få sit indskud refunderet (maks refundering er 250 kr).

Få Bet365s tilbud her

Regler og vilkår gælder

Unibet*: Spil på finalen og få risikofrit livevæddemål på 300 kr

Unibet* tilbyder et risikofrit livebetting-væddemål på 300 kr på CL-finalen. For at indløse det risikofrie livespil hos Unibet* skal man inden kampen placerere et væddemål på CL-finalen til minimum odds 1,40 for en indsats på 300 kr. Det er herefter første livespil på kampen (skal være 300 kr!), der er gældende. I tilfælde af dette livespil tabes vil indsatsen blive refunderet indenfor én time efter kampen og uden omsætningskrav.

Få Unibets tilbud her

Regler og vilkår gælder

Danske Spil*: Spil på finalen og få gratis liveodds på 100 kr

Gå ind på Danske Spil* og spil for minimum 100 kr. til odds 1,5 på Champions League-finalen inden kampstart. Herved får du et live freebet på 100 kr.

Få tilbuddet her

Regler og vilkår gælder

Betsafe: Få risikofrit spil på 200 kr

Placer et single vinderspil (1X2) på præcis 200 kr på Champions League-finalen mellem Juventus og Barcelona. Hvis du taber dit spil, refunderer Betsafe dit tabte spil i form af en bonus. Den bonus skal omsættes mindst 6 gange ved odds over 1,50.

Få tilbuddet fra Betsafe her

Regler og vilkår gælder