Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I disse dage tester Kevin Magnussen sin Haas-racer i Barcelona. Det er første gang, man ser 2017-racerne i aktion, og dermed kan spekulationerne om styrkeforholdene holdene imellem sætte i gang.

Danske Spil* har også kigget nærmere på holdene og Kevin Magnussen muligheder i det kommen F1-år.

- Det bliver endnu en svær sæson for Magnussen. Vi tror maksimalt, at Magnussen kan håbe på at matche Grosjeans præstationer i Haas-raceren fra 2016, hvor han skrabede 29 point sammen.

- Vi har odds 1,50 på, at Magnussen maksimalt får 29 point i 2017 mod odds 2,40 på, at han får over, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Dermed forventer Danske Spil*, at den danske F1-kører kommer til at kæmpe om placeringerne uden for den samlede stillings top ti.

- Vi tror i hvert fald, at han igen bliver bedre placeret end sin tidligere teamkollega Jolyon Palmer. Haas og Renault kunne godt komme til at få en del kampe mod hinanden i den tunge ende af feltet, og her viste Magnussen i 2016, at han var en lidt dygtigere kører end englænderen.

I det interne styrkeforhold mellem de to Haas-kørere er Magnussen ikke favorit. Danske Spil* har odds 1,55 på, at Grosjean slutter bedre end Magnussen i den samlede stilling.

- Grosjean har lidt mere erfaring end Magnussen, og det kan godt blive udslagsgivende, siger Peter Emmike.

Se Danske Spils F1-specials for sæsonen, der kommer, lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/formel-1-2017