Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Lyngby og Vendsyssel mødes i to afgørende playoff-kampe om hvem der skal spille Superliga-bold i næste sæson. Ifølge Danske Spil*, så er Lyngby klare favoritter.

- Vi har odds 1,60 på Lyngby til at spille i Superligaen til næste sæson, hvorimod oddset på Vendsyssel er 2,20. Den primære årsag til, at vi vurderer Lyngby til samlet set at være favoritter er, at de har stor Superliga-erfaring. Superligaen har eksisteret i 27 år, og i 16 sæsoner, så har Lyngby været en del af den. Lyngby er en stor traditionsrig klub, som i den seneste tid har lidt af økonomiske problemer, men de har stadig en god grundstamme, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- Omvendt, så er Vendsyssel et helt nyt projekt der blev grundlagt for knap 5 år siden. De har rigtig mange unge spillere der ikke har prøvet at spille på højeste niveau, og det vurderer vi til at have afgørende faktor i de to playoff-kampe.

 Første kamp spilles torsdag d. 24. maj, hvor Vendsyssel har hjemmebane, og tre dage senere, så spilles det omvendte opgør i Lyngby. Ifølge Danske Spil*, så har det også stor betydning.

- Det som naturligvis også er med i vores ligning når vi skal udregne sandsynligheden er, at Lyngby har fordelen af at spille den sidste kamp på hjemmebane. Første kamp i Vendsyssel kan blive en tæt affære, og derfor vil det være en fordel at have hjemmepublikummet i ryggen i den sidste og afgørende kamp, siger Peter Emmike.

Vil du spille på hvem der går samlet videre til Superligaen? Du kan gøre det her.