NFL-sæsonen er igang, og Danske Spil har valgt at ændre deres regler for deres NFL-kampe. Vi har set nærmere på de nye regler og talt med Danske Spil.

Der gælder nye regler for afgørelse af NFL-væddemål på Den Lange, således at oddsene for Over/Under samt handicap-odds nu alle er inklusiv overtid (OT).

Ender en NFL-kamp uafgjort efter de fire quarters bliver de to hold sendt ud i overtid, hvor første scoring afgører kampen.

Vi har faktisk allerede haft sæsonens første NFL-kamp, der skulle overgøres efter overtid, da Houston Texans i deres andenrunde-kamp besejrede Tennessee Titans med 30-24.

Tager vi f.eks mandags-kampen mellem Cincinatti Bengals og Pittsburg Steelers, så omfatter 1X2-oddsene stadig den ordinære spilletid, men Danske Spils odds for Under/Over og deres 2-vejs handicap er nu inklusiv overtid.

Cincinatti Bengals Uafgjort Pittsburg Steelers
Odds 1,37 Odds 13,00 Odds 3,20
Danske Spil
Danske Spil Danske Spil
Cincinatti Bengals (inkl OT) Pittsburg Steelers (inkl. OT)
odds 1,33 odds 3,11
Under 40,5 point (inkl OT) Over 40,5 point (inkl. OT)
odds 1,90 odds 1,80

Vi har bedt Danske Spils produktchef Jens Nielsen forklare lidt om disse ændringer.

"Vi har ændret vores afgørelse af under/over og handicap til at inkludere evt. OT. Det skyldes dels et ønske om at ensrette med det almindelige spillemarked, og dels at kunden dermed umiddelbart kan se resultatet af sit væddemål, når der checkes resultatet på eks. NFL.com. 
Det er klart, at 3-vejs 1x2-spillet fortsat gælder ordinær spilletid. Det vil sige, at krydset angiver, at kampen går i OT. Vi vil gøre det samme på NBA, når sæsonen går i gang senere på efteråret."
 
NFL-natteravnene kan desuden følge kampen mellem Bengals og Steelers på TV3 Sport1
Derudover er det værd at bemærke NFL-konkurrencen hos Danske Spil, der kan sende dig til Wembley.
 
Spil på Oddset - Vind dig til NFL i London

Spil på NFL på Den Lange fra 5. sep - 15. okt. og deltag i konkurrencen om 2x2 billetter til San Francisco 49ers - Jacksonville Jaguars 27. oktober på Wembley inkl. Fly/hotel.

Alle kuponer med et spil på NFL er med i konkurrencen og hver 10 kr. tæller 1 lod.

Dvs. at en kupon på 100 kr. = 10 lodder.

Du må gerne kombinere dine spil på NFL med kampe fra andre sportsgrene.

Du deltager i konkurrencen, hvis du spiller online på danskespil.dk, på mobilen eller hos forhandleren HVIS du bruger dit spilkort.

For at vinde præmierne skal du svare på følgende spørgsmål: Hvem vandt Superbowl 2013?
Kampen afvikles søndag d. 27/10 og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Besøg Danske Spil og læs mere om deres NFL-tilbud.