Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De danske håndboldkvinder magtede det desværre ikke i sidste måned – nemlig at kvalificere sig til OL i Rio denne sommer.

Men for de danske håndboldherrer tegner mulighederne sig anderledes positive. Danske Spil* vurderer, at Mikkel Hansen og co. er meget tæt på at kunne booke billetter til Brasilien i august måned.

- Danmark er på hjemmebane i BOXEN i Herning, og vil formentlig kun møde reel modstand imod Kroatien og Norge, da Bahrain ikke holder niveau, siger oddssætter Peter Emmike.

- Dermed skal håndboldlandsholdet formentlig blot vinde den ene af de to kampe imod Kroatien og Norge. Selvom begge nationer rent faktisk sluttede foran Danmark til EM i håndbold i januar i år med en 3. og 4. plads, så vurderer vi, at Danmark skal være store favoritter til at tage OL-billetten, fortæller oddssætteren.

- Holdet tabte godt nok den seneste træningskamp klart imod de regerende europamestre fra Tyskland, men med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard tilbage på landsholdet, anser vi det for meget sandsynligt, at håndboldherrerne kommer til OL.

Dansk avancement står til odds 1,18, mens der er odds 4,25 på en dansk nedtur svarende til en 3. eller 4. plads i kvalifikationspuljen.

Skulle OL-kvalifikationen kikse vil det være første gang siden 1992, at Danmark ikke er repræsenteret ved OL-turneringen i håndbold.

Spil på OL-kvalifikationen hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/ol-kvalifikation,-herrer

Kvalificerer Danmarks håndboldherrer sig til OL 2016?

Ja                                         odds 1,18

Nej                                      odds 4,25

Danmark – Kroatien – fredag d. 8. april

Danmark vinder                   odds 1,50

Uafgjort                               odds 9,00

Kroatien vinder                    odds 3,40