Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I aften kan Gentofte Stars sikre sig klubbens første deltagelse i en DM-finale nogensinde. Det sker, hvis de slår Odense Bulldogs på hjemmebane og dermed gør det til 4-0 i semifinaleserien.

Hos Danske Spil* tror de, at Gentofte går en historisk aften i møde.

- Vi tror, de vinder. Gentofte har sæsonen igennem vist, at de er svære at spille mod på hjemmebane. De har et jernforsvar, og når de samtidig er så effektive rent offensivt som tilfældet er lige nu, så er det bare et svært hold at spille mod. Det har Odense i den grad også fundet ud af i denne semifinaleserie, siger Mikkel Wiil, oddssætter hos Danske Spil*.

Oddssætteren har set tre kampe, hvor Odense har haft store problemer med at finde løsninger rent offensivt mod Stars.

- Odense har haft og får svært ved at lukke Gentoftes forsvar op. Nu er vi også kommet til kamp fire, og vi skal heller ikke underkende, at det er et Odense-hold, der må være ramt lidt på det mentale plan nu. De havde ikke regnet med at være nede 3-0 i kampen på dette tidspunkt, siger Mikkel Wiil.

Odenses opgave kan desuden blive lidt sværere afhængigt af, om holdets stjerne-center bliver klar eller ej.

- Nu må vi se, om Tony Romano bliver klar. Det finder vi ikke ud af, før en times tid før kampstart, men det har selvsagt en kæmpe betydning for Odense, om han er med eller ej. Odenses chancer for sejr svækkes klart, hvis han ikke bliver klar.

Tjek Danske Spils odds på Metal Ligaen her: https://danskespil.dk/oddset/ishockey/danmark/metal-ligaen