Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Christian Eriksens mål imod Irland er nomineret blandt de 11 bedste i 2017/18 af UEFA. Ifølge Danske Spil*, så vinder han dog ikke.

- På flere måder scorede Christian Eriksen et fantastisk mål til 2-1 imod Irland. Udover at bolden blev hamret resolut op i nettaget, så var det jo også med til at sikre os en plads til VM i Rusland. Oddset er 15,00 på at Eriksens mål vinder UEFA’s pris, udtaler
Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Årsagen til at oddset på Eriksen er så højt, er fordi der findes én kæmpe favorit. Det er selvfølgelig ingen ringere end Cristiano Ronaldo. Hans saksespark imod Juventus i Champions League-kvartfinalen er af høj teknisk klasse, og fortjener at vinde blandt de 11 nominerede. UEFA har valgt de nominerede, men det er brugerafstemning som afgør hvem der skal vinde. Ronaldo er en yderst populær herre på verdensplan, så vores chancevurdering er, at han vil få klart de fleste stemmer.  


- UEFA har også valgt at nominere mål scoret af langt mindre kendte fodboldspillere. Fx Goncalo Ramos, der spiller på Benficas ungdomshold, og Ricardinho, der spiller indendørsfodbold. Feltet på de 11 nominerede mål favner meget bredt, og det er også til fordel for Cristiano Ronaldo. Vi tilbyder derfor odds 1,05 på at Ronaldo vinder UEFA’s pris for bedste mål i 2017/18. Som oddset fint indikerer, så har vi ham som kæmpe favorit, siger Peter Emmike.

Vil du spille på hvem der vinder UEFA’s pris for årets bedste mål i 2017/18? Gør det
her.