Du har nu mulighed for at lære pokerspillets luner og muligheder gennem folk der kan deres kram. Over de kommende måneder afholder Dansk Poker Union en pokerskole, som kan hjælpe dig over nogle af de svære facetter ved poker, eller slet og ret måske gøre dig til en bedre poker-spiller!

Pokerskolen afholdes i København søndag d. 10. april, søndag d. 8. maj og søndag d. 12. juni 2005, alle dage kl. 14 - 18 på Hatten Bar, Hegningen 18 ved Grønjordskollegiet på Amager (ligger lige ved metrostationen Universitetet/DR-byen).

Programmet for det første arrangement, søndag d. 10. april 2005, er som følger:

1) Introduktion v/ Jørn Byberg.

2) Odds og outs
Med udgangspunkt i Fixed Limit, vil vi se nærmere på begreber som outs, discounting outs, pott odds og implied pott odds.

3) Spil fra blinds
Med udgangspunkt i Matthew Hilgers bog "Winning strategies from an Internet pro", vil der bliver afholdt oplæg om hvilke hole cards der kan spilles hvis du sidder i small eller big blind, unraised eller raised pot.

4) Pause

5) Turnering
NL Texas Hold´em. 35 pladser i en turnering med sponserede præmier:
1. Chipssæt - 300 stk.
2. Pokerbog
3. Pokerfilt

Pokerskolerne vil forhåbentlig blive prøveballon for lignende arrangementer i resten af Danmark. Medlemmer, der er interesserede i at få en pokerskole til deres by, kan henvende sig til DPU´s bestyrelse, og vi vil med de erfaringer, vi får fra afholdelse af pokerskolerne her i København, være behjælpelige med råd, vejledning og udstyr.

Pokerskolen er kun åben for medlemmer af DPU. Der kan tegnes et prøvemedlemskab á 30 kr., som gælder for 1 måned. Ønsker man indenfor denne måned at forlænge sit medlemskab for 1 år, koster dette 150 kr.

Tilmelding til pokerskolen sker via DPU´s hjemmeside på http://www.danskpokerunion.dk