Danmark er favoritter, når Nikolaj Jacobsens tropper løber på banen til semifinalen mod Spanien. Skal det lykkes de danske stjerner at spille sig i deres tredje VM-finale på stribe? Her finder du bookmakernes bedste odds på Danmark – Spanien.

Der har indtil nu ikke været nogen slinger i valsen for de danske håndboldherrer ved VM. Ungarn blev seneste offer for den danske maskine, da de to hold mødtes i kvartfinalen.

Allerede ved halvlegen stod det klart, at der var klasseforskel på de to stolte håndboldnationer. Her kunne danskerne nemlig gå til pause med en føring på hele ni mål. Danskerne slap dog ikke speederen i anden halvleg, hvor man sikrede en sejr på hele 40-23.

Nu venter så semifinale mod Spanien. Sidste års EM-sølvvindere kom videre efter en dramatisk kvartfinale mod Norge. Den kamp blev afgjort efter to gange forlænget spilletid, hvor Spanien endte med at vinde med 35-34.

Du kan se semifinalen direkte på TV2 og på TV Play fredag den 27. januar 2023 klokken 18.00.

Odds på Danmark - Spanien

Dermed venter der dem nu en kamp mod Danmark i Gdansk. Det er Danmarks første kamp i Polen ved dette VM. Det bliver bestemt ingen let kamp for Danmark, men det danske mandskab er solide favoritter.

Du kan finde odds, statistik og nyheder til opgøret i vores MatchCenter.

Spanien - Danmark

Bookmakerne har også denne gang stor tiltro til endnu en dansk triumf og har lagt handicaplinjen omkring de -4,5 mål.

Det er naturligvis også muligt at spille på de danske spilleres individuelle præstationer. Her kan man eksempelvis spille på, hvor mange mål Mathias Gidsel scorer.
Den danske profil var fyr og flamme mod Ungarn, hvor han nettede hele ni gange.

Gratis konkurrence: Vind freebet på 250 kr til Nordicbet*

Danmark er i kraft af deres overbevisende spil gennem turneringen klare favoritter til at vinde VM i herre håndbold 2023.

Danmark har vundet seks af deres syv kampe. Det var kun mellemrundekampen mod Kroatien, hvor det danske mandskab måtte nøjes med 32-32.

Opgøret mod Spanien er Danmarks første kamp i Polen under dette VM. Det betyder, at man for første gang under slutrunden skal forlade Sverige, hvor der har været massiv opbakning fra de danske fans på længerne.

Men mon ikke, der også vil være godt med danske fans i Gdansk.

Hvis Danmark kvalificerer sig til deres tredje VM-finale i træk, venter der et opgør mod enten Frankrig eller Sverige. Finalen spilles i Tele2 Arena i Stockholm søndag den 29. januar.

Se vores store TV guide til VM i håndbold

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Live betting på Danmark - Spanien

Danmarks semifinale fløjtes i gang fredag aften klokken 18.00. Det er samtidig starttidspunktet for live betting på kampen. Her vil man under kampen hos bookmakerne kunne finde odds på vinderen, handicap-odds, odds på over/under mål og meget mere.

Uanset hvordan kampen måtte udvikle sig, vil der fortsat være interessante odds at finde. Bookmakernes odds vil nemlig blive justeret, som kampen skrider frem. Derfor handler live betting naturligvis om at slå til på det rette tidspunkt, hvor oddsene er mest favorable.

Det tilføjer dermed et ekstra element til en allerede spændende aften, som forhåbentlig byder på mere dansk succes.

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Spanien

🔎Hvornår spiller Danmark mod Ungarn ved VM i herrehåndbold?
Kvartfinalen mellem Danmark og Spanien spilles fredag den 27. januar klokken 18.00 i Tele2 Arena i Stockholm.

🔎Hvor spilles Danmark – Spanien?

Kampen spilles i Ergo Arena i Gdansk, Polen.

🔎Hvor kan man se Danmark - Spanien ved VM i herrehåndbold?
Du kan se Danmark - Ungarn på TV2og på TV2 Play. Det er også muligt at livestreame Danmark - Ungarn gratis.