Her knap to måneder før starten på EM turneringen i fodbold er de deltagende nationer for alvor begyndt forberedelserne til sommerens turnering. Således spiller Danmark onsdag testkamp mod Skotland i Parken samtidig med at holdets modstandere i indledende runde i Portugal nemlig Italien, Sverige og Bulgarien også er i ilden.

Årets EM turnering ser ud til at blive en jævnbyrdig affære hvor en række hold har en realistisk mulighed for vinde EM trofæet. Hos verdens største spillebørs Betfair* er det i øjeblikket Frankrig som har favoritværdigheden idet holdet handles til odds 4,8 skarpt fulgt af Italien til odds 6 og Spanien til odds 8,6. Hjemmeholdet fra Portugal giver i skrivende stund odds 9,2 hvorimod England betaler odds 9,8.

Morten Olsens mandskab hører til i kategorien af outsidere, men som holdet har vist tidligere så har man kvaliteterne til blande sig i striden. Skulle Danmark gå hen og vinde Europamesterskabet endnu engang, så handles dette i øjeblikket til odds 42 hos Betfair* hvilket hører til markedets bedste priser og samtidig er det mere end dobbelt så højt som de odds der tilbydes hos det danske spillemonopol.

Ingen tvivl om at der er en meget spændende turnering i vente og hos Betfair* vil der selvfølgelig være mulighed for at spille på alle kampene helt indtil sidste dommerfløjt.