Torsdag gælder det Qatar i første mellemrundekamp for Danmarks vedkommende. BetXpert har kigget på udvalgte odds til kampen.

Danmark spillede sig sikkert videre til mellemrunden med tre sejre ud af tre mulige i det indledende gruppespil ved VM i håndbold, og de entrerer derfor mellemrunden med fire point, hvilket er lig med maksimumpoint. Danmarks Gruppe D er blevet parret med Gruppe C, hvilket betyder, at Qatar, Japan og Kroatien er Danmarks modstandere i mellemrunden.


Danmark møder Qatar på torsdag, og det er fjerde gang, de mødes. Danmark har vundet de tre forhenværende opgør, og den hidtil tætteste kamp mellem de to kom ved OL i Rio i 2016, hvor Danmark sejrede med 26-25. Danmark og Qatar har ikke spillet mod hinanden siden VM-slutrunden i 2017, og dengang vandt Danmark 32-29 i gruppen. 

Få et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerede bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar klokken 23.59
  • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsvæddemål for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra håndbold-VM
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Danmark - Qatar: De bedste odds på kampen

Nedenfor finder du de bedste odds til kampen mellem Danmark og Qatar. Der er kampstart torsdag klokken 20.30, og du kan se kampen direkte på TV 2 eller TV 2 Play. Derudover er det også muligt at se kampen gratis hos en bookmaker, hvilket du kan læse mere om her

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,17
Uafgjort 18,50
Qatar 10,00
Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-6,5) 2,15
Qatar (+6,5) 1,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 54,5 mål 1,85
Under 54,5 mål 2,00
Over 55,5 mål 2,05
Under 55,5 mål 1,76

Odds er senest opdateret onsdag den 20. januar klokken 11.24. 

Danmark er pænt store favoritter mod Qatar, som også oddsene viser. Qatar kommer til mellemrunden med to sejre og et nederlag, og derfor har de to point med sig over i mellemrunden. 

Danmark ligger nummer 1 i gruppen, inden der er spillet en kamp, og det gør de, da de som det eneste hold i gruppen har maksimumpoint med sig i mellemrunden. 

Kroatien har tre point med sig. Lino Červars mandskab spillede højst overraskende uafgjort mod Japan i deres første kamp ved dette VM, mens deres to sidste gruppekampe mod henholdsvis Angola og Qatar blev vundet. De to bedste hold i mellemrunden går videre til kvartfinalerne. 

Nu venter hårdere modstand

Danmark mødte tirsdag Argentina i gruppefinalen, og her vandt Danmark ganske komfortabelt med 31-20 mod et argentinsk hold, der var uden Diego Simonet og broren Sebastián Simonet. 

Både Mikkel Hansen og Niklas Landin blev sparet i kampen mod DR Congo, men de var begge tilbage i kampen mod Argentina, hvor Mikkel Hansen blev dansk topscorer med syv mål i kampen. Det var dog Mathias Gidsel, der officielt blev kåret til kampens spiller for anden gang indtil videre i turneringen. 

TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard var dog af en lidt anden opfattelse, omend han også gav en høj karakter til den unge GOG-spiller. Nyegaard kårede i stedet Henrik Møllgaard til kampens spiller i sin bedømmelse af de danske spilleres indsats mod Argentina. Bent Nyegaard var i Etta Cameron-humør i sin bedømmelse og kvitterede med 5-taller til hele otte danskere. Det skal dog siges, at 5 ikke er topkarakter på TV 2's karakterskala ved håndbold-VM. 5 er 'klasse', mens 6 er 'høj klasse'.

Om Møllgaard skrev Nyegaard:

- Hvad enten de spillede syv-mod-seks eller seks-mod-seks, så det danske forsvar godt ud. Han var en afgørende figur og læste spillet rigtig godt. Han havde også fat i en lille håndfuld indspil. 

- Konstellationen med Lasse Andersson på højre back, Mads Mensah på venstre back og Saugstrup inde ved sig fungerede virkelig, virkelig godt. Det imponerer mig, at Møllgaard kunne spille på det niveau.

- Han var virkelig en suveræn leder i forsvaret i dag. 'Maestro Møllgaard' var i den grad mødt op i dag.

Mod Argentina kom Magnus Bramming også ind for første gang ved dette VM, og han gjorde det fremragende med fem mål i kampen. Det belønnede Bent Nyegaard da også med et 5-tal. 

Bramming kan dog ikke vide sig sikker på, om han får mere spilletid ved slutrunden, og det understregende han også, at han var klar over i et interview med TV 2 efter kampen mod Argentina.

- Det er specielt, men jeg kender betingelserne. Dem har jeg fået ridset op af Nikolaj (Jacobsen, red.) og Henrik (Kronborg, assistent, red.). Så må vi se, hvad der sker, lød det fra Magnus Bramming til TV 2 SPORT.

- Jeg er inde i 20-mandstruppen, fik spilletid og fik vist mit værd, og så må vi se, hvad der sker de næste par dage. Der er ikke så mange, der ved, hvad der sker.

Bramming blev kaldt ind, da fløjspilleren Emil Jakobsen blev coronaramt. Det er endnu uvist, om Jakobsen er til rådighed ved torsdagens kamp mod Qatar. 

Danmark er ikke for alvor blevet presset endnu ved VM, men nu venter der altså Danmark bedre modstandere i mellemrunden, hvor det må formodes, at Danmark og Kroatien skal kæmpe om førstepladsen i gruppen.

Jagten på førstepladsen i gruppen for Danmarks vedkommende starter altså torsdag mod Qatar, der senest tabte 26-24 mod Kroatien i sidste gruppespilskamp. 

Gratis Danmark - Qatar livestream

Hvis du leder efter et gratis livestream til Danmark - Qatar, kan du nemt finde det. Det kræver blot, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*. Hvis ikke du har en konto, er det ligetil at få en. Du skal bare følge de trin, der vises på din skærm.


Du skal have penge på din konto for at kunne se Danmark - Qatar, men det er nok at have bare én øre stående, og så kan du se kampen gratis. Du behøver ikke at spille på kampen for at se med, men det kræver som nævnt, at du har minimum én øre på din bettingkonto, for at du kan se Danmarks første mellemrundekamp. Minimumsbeløbet for indbetaling er på 50 kroner hos Bet365*, mens beløbet er 40 kroner hos Unibet*