Onsdag aften møder Danmark på udebane Georgien. Kampen i Tblisi ser på forhånd ud til at blive et lige opgør. Georgien har hidtil i turneringen imponeret, blandt andet med uafgjort ude mod Tyrkiet. Danmark er efter to uafgjorte kampe hjemme i Parken, tvunget til at gå efter sejren, og vil Danmark gøre sig nogen forhåbninger om at slutte øverst i puljen, skal denne kamp vindes.

Sportingbet er klar med odds på kampen. Vinder Danmark kampen med 1-0 og med Jon Dahl Tomasson som målscorer, giver Sportingbet odds 17,00. Ender kampen med samme resultat, bare med Thomas Gravesen som matchvinder, giver Sportingbet hele odds 51,00.

Sportingbet har desuden en masse andre spilmuligheder på kampen. Der gives odds 2,80 på, at der højest bliver scoret ét mål i kampen. Et resultat, som bestemt ikke er usandsynligt, i en kamp som tegner jævnbyrdig. Scorer Georgien ikke, giver Sportingbet to gange pengene igen.

Scorer Daniel Jensen fra Werder Bremen kampens første mål, giver Sportingbet odds 20,00. Midtbanespilleren, som stadig har sit første landskampsmål til gode, har i de seneste par uger vist storform i Bundesligaen, hvilket også har resulteret i scoringer.

Ligesom ved Danmarks tidligere kampe i gruppen har Sportingbet følgende tilbud til kunderne. Hvis man spiller på kampens første målscorer, og vedkommende ikke scorer første mål, men derimod scorer senere i kampen, tilbagebetaler Sportingbet indsatsen på væddemålet.

Sportingbet har selvfølgelig også odds på onsdagens øvrige VM-kvalifikationskampe. De kan alle ses på Sportingbet.com.