Onsdag aften danner Parken ramme om venskabskampen mellem Danmark og Skotland og nøgtern vurderet er det en kamp som Danmark bør vinde uden alt for meget besvær.

Berti Vogts og hans skotske mandskab er op til kampen blevet ramt af en række afbud fra stamspillere som Nigel Quashie, Robert Douglas, Jackie McNamara, Gavin Rae, Stevie Crawford og Paul Dickov. Selvom det måske ikke er navne som lyder bekendte i danske ører så er det et meget svækket skotsk hold som løber på banen i Parken.

Danmark stiller godt nok heller ikke op i stærkeste opstilling men med spillere som Grønkjær, Rommedal, Sand og Tomasson til rådighed i angrebet, så skal de skotske forsvarsspillere virkelig være på dupperne for ikke at blive løbet over ende. Morten Olsen har op til kampen udtalt at det ikke er defensiven som skal finpudses mod skotterne så mon ikke der bliver blæst til angreb lige fra kick off.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen lige til sidste dommerfløjt handles en sejr til Danmark i skrivende stund til odds 1,48 og uafgjort udbetaler odds 4,40. En sejr til Skotland belønnes med odds 9,6 hos Betfair*.

Tror man at der bliver scoret under tre mål i kampen giver dette odds 2 hvorimod tre eller flere mål udbetaler odds 1,98 hos Betfair*.