Her får du BetXperts optakt med odds til Danmark – Belgien. Du får også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Danmark fik på alle mulige måder en forfærdelig start på EM-slutrunden. Først og fremmest kollapsede Christian Eriksen på banen i kampen mod Finland, og vi frygtede velsagtens alle det værste for den altid så sympatiske landsholdsstjerne. Heldigvis er der siden kommet godt nyt om Inter-spillerens tilstand.

Uheldigvis kunne Danmark – stærkt påvirket af Eriksen-situationen – ikke leve op til den store favoritværdighed, og vi tabte derfor med 0-1. Nu er det tid til at rejse sig mod de stærkere belgiere, som besejrede Rusland med 3-0.

Foruden markedets bedste odds på Danmark – Belgien får du også trupnyt og bud på startopstillinger i denne optakt. 

De bedste odds på Danmark – Belgien: Kan de rød-hvide rejse sig efter chokket?

Herunder får du de bedste odds på Danmark – Belgien. EM-gruppekampen spilles torsdag aften klokken 18.00. Du kan følge opgøret på ZDF og Viaplay.

Odds på Danmark - Belgien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 4,35
Uafgjort 3,40
Belgien 2,15
Odds på Danmark - Belgien (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (+0,5 Asian) 1,83
Belgien (-0,5 Asian) 2,14
Danmark (+1,5 Asian) 1,25
Belgien (-1,5 Asian) 4,35
Odds på Danmark - Belgien (over/under) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,28
Under 2,5 mål 1,72
Over 3,5 mål 4,40
Under 3,5 mål 1,28
Odds på Danmark - Belgien (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 1,87
Målscorerodds (Danmark) Højeste odds Bookmaker
Kasper Dolberg scorer 4,80
Andreas Cornelius scorer 5,00
Jonas Wind scorer 5,00
Yussuf Poulsen scorer 6,00
Martin Braithwaite scorer 6,00
Pierre-Emile Højbjerg scorer 16,00
Thomas Delaney scorer 17,00
Mathias Jensen scorer 16,00
Joakim Mæhle scorer 36,00
Simon Kjær scorer 25,00
Målscorerodds (Belgien) Højeste odds Bookmaker
Romelu Lukaku scorer 2,40
Yannick Carrasco scorer 5,70
Dries Mertens scorer 5,00
Kevin De Bruyne scorer 5,00
Eden Hazard scorer 4,20
Thorgan Hazard scorer 6,50
Thomas Meunier scorer 10,00

OBS: Odds er fra mandag den 14. juni klokken 13.21.

Odds på Danmark - Belgien hos NordicBet

Bookmakernes Danmark – Belgien odds viser os, at vi nok ikke skal regne med at få det nemt mod Belgien. Ikke at det kan komme som den store overraskelse for nogen. Bedste odds på Danmark er således 4,35 hos Onside Betting*. Dette alt imens du får odds 2,15 hos Danske Spil* på belgierne. 

Et kryds kaster odds 3,40 af sig hos bet365*

Danmark – hvor meget har chokket lagt sig?

Det må formodes, at det værste chok ovenpå Eriksen-uheldet har lagt sig i den danske landsholdslejr. Spillerne har flere gange været i kontakt med holdets største stjerne, som har givet udtryk for, at han har det fint omstændighederne taget i betragtning. 

Det vil dog slet ikke være underligt eller overraskende, hvis oplevelsen alligevel kommer til at sidde dybt i spillerne for resten af EM-slutrunden og måske i lang tid efter. 

Men hvor er spillerne henne mentalt til denne meget vigtige kampe mod Belgien? Er de på et niveau, hvor de er i stand til at levere deres bedste? Eller fylder episoden stadig så meget, at vi får et dansk hold på 50, 60, 70 eller 80 procent? Én ting er sikkert: Er vi ikke på noget nær 100 procent, så skal vi som udgangspunkt ikke regne med at få point ud af anstrengelserne mod verdensetterne. 

Noget andet, der er omtrent lige så sikkert, er, at Danmark skal spille bedre, end det var tilfældet mod finnerne. Selv inden Eriksen-episoden var vi ikke specielt gode. UEFA’s statistik siger godt nok 23-1 i målforsøg i dansk favør. Herudover kommer statistikker som 9-0 i hjørnespark, 70-8 i antal angreb og ikke mindst 64-36 i boldbesiddelse. 

Havde man ikke set kampen, kunne ovenstående lyde, som om at her var tale om tyveri ved højlys dag. Der var da måske også tale om et lille kioskrøveri, men noget bankkup var det ikke. Til det skabte Danmark simpelthen for få store, oplagte chancer. Finnerne stod godt på banen, og det er vel ikke forkert at postulere, at Finlands landstræner vandt over vores ditto på det taktiske aspekt. Vi var ganske enkelt ikke i stand til at finde dåseåbneren tilstrækkeligt frem. 

Vi kom imidlertid frem til en del skudforsøg udenfor feltet. Disse manglede dog i høj grad klasse. Det skal der også ændres på mod Belgien, hvis vi skal have en realistisk chance for at true Thibaut Courtois i målet. 

End ikke et dansk straffespark kunne hjælpe os. Pierre-Emile Højbjerg brændte via et meget, meget svagt spark. Man kan dog roligt sige, her var tale om formildende omstændigheder, og mon ikke at Tottenham-spilleren havde gjort det bedre på mange andre dage. 

Alt i alt var Finland-kampen én stor, sort dansk plet. Vi fik et kæmpe chok med Eriksen, og mange af os frygtede det værste. Hertil kom spillet, som ikke var særlig godt, og det endelige resultat 0-1. Lyspunktet i kampen var det enorme sammenhold og mandsmodet til at spille kampen færdig. Stort cadeau for det.  

Hvad der skulle have været en dansk folkefest med tre ”stensikre” point, blev i stedet til en af de mørkeste landsholdsaftener i dansk regi. 

Belgien – Pas på, Lukaku er stemplet ind!

Senere lørdag aften skulle Belgien i aktion mod Rusland. Her blev det til en sikker belgisk sejr, efter at Christian Eriksens holdkammerat Romelu Lukaku bombede to kasser ind bag Anton Shunin. Belgierne vandt med 3-0. Thomas Meunier tegnede sig for den sidste kasse. 

Dermed fik Belgien en noget nær perfekt start på slutrunden. Spørgsmålet må nu være, hvor hårdnakket de vil gå efter sejren mod Danmark. Selvfølgelig går de efter de tre point fra kampens begyndelse. Det skal slet ikke betvivles.

Men står den lige med 15-20 minutter igen, så kan vi håbe på, at Belgien finder det resultat for værende fint. Det vil det helt sikkert også være for os. En efterfølgende sejr over Rusland vil med noget nær statsgaranti få os videre på en af de fire tredjepladser, hvis det da ikke viser sig nok til at blive toer i gruppen.  

Et uafgjort resultat vil samtidiv betyde, at "The Red Devils" selv kan afgøre det hele mod upåagtede Finland i den sidste gruppekamp. Belgiens lyst til at angribe mod slutningen af kampen kan måske også influeres af resultatet Finland – Rusland. Den kamp spilles allerede onsdag aften. 

På papiret er dette en kamp, som Belgien bør vinde. De har da også slået Danmark to gange for nyligt i Nations League. Spørgsmålet nu, hvor Danmark står efter lørdagens beginheder. Er de styrket, eller er de svækkede? Det er klart mest oplagt at tænke det sidsnævnte, men nogle gange gør modstand folk stærkere. 

Trupnyt og startopstillinger til Danmark – Belgien

BetXperts Danmark – Belgien optakt byder foruden odds også på det seneste trupnyt og bud på startopstillinger:

Danmark
Kasper Hjulmand og resten af landsholdet må selvsagt undvære Christian Eriksen. Robert Skov er er omvendt meldt helt klar igen, efter at han pådrog sig en skade i venskabskampen mod Bosnien-Hercegovina. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Schmeichel; Mæhle, ”AC”, Kjær, Wass; Delaney, Højbjerg, M. Jensen; Braithwaite, Wind, Poulsen

Det er umiddelbart svært at spå om Kasper Hjulmands startopstilling til denne kamp. Han kunne i og for sig skifte rigtig meget ud på de offensive pladser, da præstationen mod Finland ikke var prangende. Der var ingen af de offensive spillere, som udmærkede sig, og de må alle være i farezonen for at ryge på bænke til denne kamp. 

Landstræneren skifter dog næppe hele offensiven ud, så hvor skifter han, hvis han da overhovedet skifter? Det mest oplagte kant-alternativ Andreas Skov Olsen gjorde heller ikke meget væsen af sig, efter han blev skiftet ind med en halv time tilbage. 

Vi har valgt at lade buddet være meget konservativt denne gang. Eneste ændring i forhold til Finland-kampen er dermed Mathias Jensen i stedet for Christian Eriksen. Det ville dog slet ikke være overraskende, hvis vi ser andre ændringer. Men hvor kommer de?

Skal Kasper Dolberg eller Andreas Cornelius ind i stedet for Jonas Wind? Eller skal vi mon spiller med en falsk 9'er? Og hvad med Andreas Skov Olsen? Skal han ind i stedet for Martin Braithwaite eller Yussuf Poulsen?

Kom gerne med dit bud og dine meninger i kommentarfeltet. 

Belgien
Roberto Martínez må se bort fra Timothy Castagne for resten af EM-slutrunden. Den offensive wingback pådrog sig en øjenskade mod Rusland, hvorfor han nu skal opereres. Han bliver troligt erstattet af Thomas Meunier, som det også var tilfældet i kampen mod russerne.

Kevin De Bruyne var ude af det første opgør med en hovedskade. Det kan meget vel være, at han bliver klar til denne kamp, men det er ikke sikkert, det bliver fra start. Det samme gør sig gældende for Axel Witsel, som Roberto Martínez dog er endnu mere optimistisk om. 

Bud på startopstilling (3-4-3):
Courtois; Vertonghen, Boyata, Alderweireld; T. Hazard, Tielemans, Dendoncker/Witsel, Meunier; Carrasco, Lukaku, Mertens

Skulle De Bruyne blive klar til en startplads, bliver det nok i stedet for Dries Mertens eller Yannick Carrasco.