Der er påny Champions League på programmet, med kampe tirsdag og onsdag i denne uge, og vanen tro følger vi trop og smider en konkurrence på banen - hvor du tilmed får penge for at deltage!

Udover at du som deltager naturligvis er med i kampen om præmier for over 25.000 kr., heriblandt en VIP tur til en Real Madrid hjemmekamp, giver vi nemlig alle deltagere i den første runde et freebet på 30 kr. til brug hos konkurrencens præmiesponsor, Bwin*.

CL konkurrencen vil være aktiv over hele efterårets gruppespil i Champions League, med 6 enkeltstående konkurrencer, og én samlet. I hver delkonkurrence er der 2.000 kr på spil, mens der i den samlede konkurrence bl.a. er en VIP-tur til en Real Madrid kamp på Bernabeu på højkant til den dygtigste tipper over de seks enkelt-runder! Og deltagelse er naturligvis helt og aldeles gratis!

Konkurrence konceptet

Bwin * er en af markedets førende når det kommer til et stort udvalg af spil. Her er Champions League bestemt ikke en undtagelse, hvor Bwin * tilbyder en lang række specialspil. Dit mål i konkurrencen er at tippe korrekt på netop disse specialspil.
For hver af de to TV-kampe (vist tirsdag og onsdag på 3+) udvælger vi fem spil, hvor du skal tippe udfaldene. I første omgang gælder det Real Madrid mod Werder Bremen og FC Barcelona mod Lyon.

30 kr free bet til alle deltagere

Som en ekstra godbid til brugerne på BetXpert, uddeler Bwin * et 30 kr Freebet til alle deltagere af Champions League konkurrencen. Så snart du har afgivet dine tip for første runde, vil du få vist din Freebet kode til Bwin * .

Klik dig ind på den første af de seks delkonkurrencer og vær med fra starten i kampen om en VIP-tur til Bernabeu. Husk at afgive dine tip inden kampstart for første kamp, som er tirsdag 20.45:

http://www.betxpert.com/competitions/cl2007