To gedigne udebane-overraskelser i Champions League udgjorde grundlaget for førstepladsen i OddsXpert-konkurrencen i den forgangne uge, uge 43.

Tirsdagens sejr på Anfield til franske Lyon over Liverpool gav odds 4,2. Og onsdagens Milan-gevinst på Bernabeu mod Real Madrid gav odds 6,5.

OddsXpert-deltageren "landgreen91" ramte begge, og så var vejen banet for førstepladsen i ugens konkurrence hvor han i alt scorede 13,25 point.

Førstepræmien består i 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

På andenpladsen (300 kr) kom "sats" med 11 point. Vinderne får en mail fra BetXpert.

Måneds-konkurrence
I månedskonkurrencen er landgreen91 også godt med - ja, efter den seneste uges flotte pointindsamling indtager han såmænd førstepladsen med 14,95 point. Nr 2 er "casperj" med 13,93.

Med seks dage tilbage kan der dog stadig nå at ske meget i oktober. Der er i høj grad stadig spænding om de 6 præmiegivende pladser - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 678 deltagere. Agterlanternen har -19,65 point. 

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.