I fredags fik de en af de danske licenser, men overfor BetXpert afslører Bwin* at de nu trækker sig helt ud af Danmark - og overfører alle de danske engagementer til Partybets.

RED: bwin* er nu tilbage på det danske marked. Læs nyheden her: bwin* tilbage i Danmark - Sportingbet og Scandic lukker

Når det nye spillemarked åbner d. 1. januar 2012 bliver det uden bookmakeren Bwin*.

Selskabet fik ellers i fredags tildelt en af de danske spillelicenser gennem moderselskabet bwin*.party, men Bwin* når ikke at blive klar til 1. januar 2012, og bwin*.party har altså besluttet at droppe Danmark - indtil videre for nu.

Bwin-kunder bliver til Partybets-kunder

Beslutningen om ikke at lade Bwin* benytte den danske licens medfører at alle Bwin* kunders engagement skal overføres til moderselskabets anden sportsbettingplatform; Partybets.

Har man i dag en konto hos Bwin*, skal denne altså (incl. indestående og åben spil) fra 1. januar 2012 tilgås på Partybets.

De Bwin-kunder der allerede i forvejen har en Partybets konto vil i løbet af den første periode efter migreringen fra Bwin* blive kontaktet af Partybets med henblik på at de to konti lægges sammen.

I forbindelse med migreringen vil alle de berørte Bwin-kunder få tilbudt en ekstra bonus, og Bwin/Partybets vil snarligt informere direkte til de enkelte kunder om procedure, fremgangsmåde, bonus mv.

Øget spiludbud på Partybets

Den fusion der tidligere på året fandt sted mellem selskaberne bag Bwin* og Partybets har indtil videre medført størst ændringer på Partybets platformen. Denne er løbende blevet udvidet mht. spiludbud, og det vil den fortsætte med at blive.

Ifølge Partybets vil spil-udbuddet fra 1. januar være det samme som man i dag kan få hos Bwin*.

I øvrigt kan bemærkes at Partybets hjemmeside fra 1. januar 2012 vil være tilgængelig på dansk.

Har Bwin* en fremtid i Danmark?

Hvorvidt Bwin* på et senere tidspunkt ønsker at udbyde spil i Danmark vides ikke. At dømme ud fra den omfattende proces som både selskab og kunder nu skal igennem mht. migreringen, er det dog spørgsmålet om vi overhovedet får Bwin* at se i Danmark på et senere tidspunkt.

Varemærket Bwin*'s udbredelse og det hidtidige engagement i Danmark taget i betragtning virker det som relativt sandsynligt at bwin*.party før eller siden lader Bwin* mærket indtræde i Danmark, men den omfattende migrerings-proces indikerer på den anden side at det ikke bliver i nær fremtid.