Søndag klokken 18.00 er der topkamp i Superligaen mellem nummer et og to i rækken. Brøndby og FC Midtjylland mødes på Brøndby Stadion, og BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Fire point adskiller de to hold i tabellen inden søndagens møde. FC Midtjylland topper med 56 point, og Brøndby ligger toer med 52 point. FCK ligger nummer tre og har fire point op til Brøndby. 


Hvis mesterskabsdrømmene i Brøndby for alvor skal holdes i live i indeværende sæson, kræver det tre point i hjemmekampen mod FC Midtjylland. De regerende mestre kan med en sejr så godt som sikre sig mesterskabet for tredje gang på fire år, da der efter denne runde kun resterer tre spillerunder. Vinder FCM kampen, vil de have syv point ned til Brøndby, og med kun ni point tilbage at spille om, skal der både et midtjysk kollaps til, men også tre sejre på stribe til for de blågule, hvis det ender med sejr til Priskes mandskab søndag. 

For nye spillere: Få odds 10 på enten BIF- eller FCM-sejr hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen og opret konto
  • Spil maks 30 kroner på enten Brøndby eller FCM som vinder af opgøret
  • Få odds 10,00 på begge hold
  • Normalodds på BIF er 3,35, mens det er 2,20 på FCM
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • Der er ingen omsætningskrav 

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på Brøndby - FCM

Herunder finder du de bedste odds på Brøndby - FCM. Der er kickoff søndag aften klokken 18.00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. Peter Kjærsgaard-Andersen dømmer kampen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby 3,35
Uafgjort 3,65
FC Midtjylland 2,20
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,00
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,17
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba scorer 2,75
Mikael Uhre scorer 2,95
Anders Dreyer scorer 3,25
Simon Hedlund scorer 3,85
Pione Sisto scorer 3,90
Evander scorer 4,00
Jesper Lindstrøm scorer 4,00
Alexander Scholz scorer 4,90
Lasse Vigen scorer 6,25
Peter Bjur scorer 7,00
Andreas Bruus scorer 7,50
Frank Onyeka scorer 8,00
Josip Radosevic scorer 9,00
Erik Sviatchenko scorer 9,00

Odds på Brøndby - FCM er senest opdateret fredag den 7. maj klokken 11.33.

Spil på Brøndby - FCM hos Bwin

Bookmakerne tror mest på FC Midtjylland i søndagens topbrag, og det giver også fin mening, når man ser på de indbyrdes kampe mellem de to hold. Brøndby har således ikke vundet over FCM i snart to år. Seneste Brøndby-sejr kom 20. maj 2019, og her sejrede BIF med 4-1. Siden da har de to hold mødt hinanden syv gange, og fem af disse har FC Midtjylland vundet. De har vundet alle tre indbyrdes opgør i denne sæson, og de to seneste på MCH Arena er vundet med 1-0. 

De fleste superligaentusiaster husker måske særligt FCM-sejren på Brøndby Stadion tilbage i efteråret, hvor Brøndby førte 2-0, men smed det hele væk og dybt inde i overtiden scorede Sviatchenko sejrsmålet. 

Brøndby var inden 28. spillerunde blot et point efter Midtjylland, men i sidste weekend tabte Niels Frederiksens tropper med 4-2 i Randers, og eftersom FCM sikkert vandt 3-0 i deres hjemmekamp mod FC Nordsjælland, så er der igen fire point imellem dem. 

I runden forinden havde FC Nordsjælland ellers bragt spænding tilbage i mesterskabskampen, da de slog FCM hjemme på Right to Dream Park. Den spænding kan vende retur med Brøndby-sejr i weekendens kamp. 

Som nævnt tabte Brøndby i seneste spillerunde med 4-2 i Randers, men Brøndby havde mange fine chancer og kunne snildt have fået point med fra Kronjylland med mere skarphed. Brøndby havde en elendig start på anden halvleg, hvor Randers scorede to gange på to minutter, og særligt Andreas Maxsø så skidt ud, da han begik et klodset straffespark, der førte til Randers' tredje mål. 20 minutter senere fik Brøndby selv straffespark, men her sendte Mikael Uhre et tamt skud af sted, der blev reddet af Patrik Carlgren. Simon Hedlund bragte spænding tilbage med sin reducering til 2-3, men Tobias Klysner lukkede og slukkede i det 87. minut med kampens sidste scoring. 

FC Midtjylland havde revanche til gode mod FC Nordsjælland efter førnævnte nederlag, og den må man sige, de fik i weekendens kamp, hvor de kørte holdet fra Farum over med en sikker 3-0-sejr. Alexander Scholz, Pione Sisto og Frank Onyeka scorede Midtjyllands mål i kampen. Sory Kaba burde også været kommet på tavlen for de forsvarende mestre, da han bare skulle sætte hovedet på en ripost, men i stedet valgte guineaneren at bruge brystkassen og bolden røg over mål. 

Bud på startopstillinger

Brøndby: Schwäbe - Hermannsson, Maxsø, Jung - Radosevic - Bruus, Vigen, Lindstrøm, Bjur - Hedlund, Uhre

FC Midtjylland: Lössl - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Cajuste - Dreyer, Evander, Sisto - Kaba

Brøndby er uden Blas Riveros og Mathias Kvistgaarden. Desuden er der tvivl om Jesper Lindstrøm, der blev ankelskadet mod Randers og måtte forlade banen.

FC Midtjylland må undvære Gustav Isaksen og Ailton.