Søndag klokken 14.00 mødes Brøndby og FCK på Brøndby Stadion i Superligaens 20. spillerunde. BetXpert bringer her udvalgte odds på københavnerderbyet.

Det største opgør i dansk fodbold finder sted på søndag, hvor Brøndby og FCK mødes tidligt på eftermiddagen. Selvom kampene måske ikke helt er, hvad de var engang, så er Brøndby i denne sæson med, hvor det er sjovt. Brøndby ligger nummer to, mens FCK ligger nummer tre i Superligaen inden søndagens møde.

Normalt er disse kampe også ekstra interessante, fordi begge klubber har masser af fans, der er gode til at komme på stadion og skabe en stemning i topklasse. I søndagens derby er der ingen tilskuere til stede grundet pandemien. 

Hos bookmakeren ComeOn* kan du som ny kunde få et oddsboost på søndagens kamp mellem Brøndby og FCK. Her får du odds 2,10 på, at der bliver scoret minimum et mål i kampen.


Begge hold var i aktion i midtugen, og her sejrede FCK med 2-1 hjemme mod Vejle. FCK scorede først sejrsmålet i det 86. minut, hvor Mohamed Daramy blev matchvinder. Brøndby fik et point med fra hjemmekampen mod Randers, der endte uden scoringer, og Brøndby spillede ikke en god kamp her. Niels Frederiksen kvitterede med tre udskiftninger i pausen, og den rutinerede back Michael Lumb var en af de tre spillere, der blev flået ud i pausen - tilmed i sin debut for Brøndby. 

Odds på Brøndby - FCK

Nedenfor finder du de bedste odds på kampen mellem Brøndby og FCK. Der er kickoff søndag klokken 14.00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 2,90
Uafgjort 3,60
FCK 2,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,82
Under 2,5 mål 2,02
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,25
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,70
Mikael Uhre scorer 2,90
Simon Hedlund scorer 3,55
Jesper Lindstrøm scorer 3,55
Mohamed Daramy scorer 4,00
Viktor Fischer scorer 4,00
Mustapha Bundu scorer 4,20
Pep Biel scorer 4,40
Oskar Fallenius scorer 4,60
Mathias 'Zanka' Jørgensen scorer 10,00

Odds er senest opdateret fredag den 5. marts klokken 09.29. 

Odds på Brøndby - FCK hos NordicBet

Som den øverste tabel foroven viser, spår bookmakerne en meget lige kamp søndag på Brøndby Stadion. FC København er små favoritter, men det er ikke lykkedes for FCK at vinde over Brøndby i deres seneste tre indbyrdes møder. 

Da de senest mødtes i Parken den 20. september sidste år, vandt Brøndby med 2-1 i Parken. Her bragte Kamil Wilczek ellers FCK foran mod sin gamle klub, men den føring holdt kun et kvarters tid, da Jesper Lindstrøm udlignede på et flot langskud. Dybt inde i overtiden blev Mikael Uhre matchvinder for Brøndby med sin scoring i det 93. minut. Kampen her var i øvrigt en af de sidste for Ståle Solbakken som FCK-manager. 

Brøndby har inden opgøret mod FCK fire point ned til rivalerne, så hvis de formår at vinde søndagens hjemmekamp, ser det for alvor bekymrende ud for FCK.

I toppen af tabellen ligger FC Midtjylland, der fører Superligaen med et point ned til Brøndby. De forsvarende mestre tabte dog overraskende med 2-0 i Lyngby i midtugen, og søndag gælder det for deres vedkommende en svær hjemmekamp mod AGF.  

Det er 93. superligamøde mellem FCK og Brøndby på søndag. I Superligaen er det kun kampen mellem Brøndby og AaB, der er spillet flere gange. Det opgør er spillet 95 gange.

I de indbyrdes opgør er FC København bedst med 44 sejre mod Brøndby, mens de blågule har vundet 26 gange. 22 gange er det endt uafgjort, og målscoren lyder på 123-103 i FC Københavns favør. 

Vi skal dog tilbage til den 1. december 2019 for at finde seneste FCK-sejr mod Brøndby. Dengang sejrede FCK med 2-1 i Parken på to mål af Viktor Fischer. Siden hen har de som nævnt mødt hinanden tre gange, og her er det to gange endt uafgjort og senest med en Brøndby-sejr i Parken. 

Bud på startopstillinger

Brøndby: Schwäbe - Rosted, Maxsø, Jung - Mensah, Lindstrøm, Frendrup, Radosevic, Bjur - Uhre, Hedlund 

FCK: Johnsson - Bartolec, Nelsson, 'Zanka', Boilesen - Lerager, Zeca, Falk - Wind - Daramy, Fischer 

Brøndby må undvære Blas Riveros, Rezan Corlu og Andrija Pavlovic til kampen, mens gæsterne er uden Peter Ankersen og Mikkel Kaufmann. 

For nye spillere: Få odds 2,10 på over 0,5 mål i kampen hos ComeOn*

  • Gå til ComeOn.dk og opret konto
  • Spil maks. 200 kroner på over 0,5 mål i BIF-FCK før kampstart
  • Få odds 2,10 på spillet - normalodds er 1,05
  • Der er ingen omsætningskrav
  • Få desuden ComeOns velkomstbonus på 1.000 kroner oveni, når du opretter dig

Hent tilbud hos ComeOn

Zanka: "Intet bedre end at vinde derude"

Mathias 'Zanka' Jørgensen har ikke spillet mod Brøndby siden pokalfinalen i 2017, og landsholdsspilleren glæder sig da også til søndagens kamp. 

- Jeg glæder mig lige så meget, som jeg altid har gjort, når der er de her kampe. Selvfølgelig vil man ærgre sig over, at der ikke er nogen tilskuere, men selvfølgelig glæder vi os til at komme ud og forhåbentlig tage tre point. For de fleste københavnere er der ikke noget bedre end at vinde derude, siger Zanka til TV3 Sport om søndagens brag.

'Zanka' fortæller også, at kampene mod Brøndby er én af de fedeste ting ved at spille i Danmark - hvis ikke dén fedeste ting. 

Også i Brøndby-lejren ser man frem til opgøret mod FCK. 

- Jeg elsker at spille fodboldkampe, så jeg elsker sådanne uger med mange kampe. Nu har vi en dag, hvor vi analyserer Randers-kampen, inden vi analyserer FCK, og så kører vi dem i stykker, lød det fra Jesper Lindstrøm efter torsdagens kamp mod Randers.