En fremragende start og en flot afslutning gav "frits" førstepladsen i uge 34 i OddsXpert-konkurrencen. Han lagde ud mandag med at ramme Eintracht Braunschweigs overraskende sejr over Dortmund til odds 5,25 - og på ugens sidste dag scorede han odds 4,5 for AGFs afklapsning af Brøndby.

Midterdagene var mere gennemsnitlige, men alt i alt var det rigeligt til at vinde sikkert. Med 10,88 point var "frits" 1,1 foran nr. 2.

For førstepladsen får "frits" indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...

I månedskonkurrencen for august ligger uge 34-vinder "frits" på en meget ydmyg 398.plads og er langt fra at kunne blande sig i kampen om de tre præmier. Nr. 1 er "StoneyP" (der i øvrigt vandt ugekonkurrencen i uge 33) med 14,06 point foran "bruusman" med 12,08 og "Fuglsbjerg" med 11,10. Men med tre dage tilbage af måneden kan meget endnu nå at ske.