OddsXpert-konkurrencen uge 50: Præmierne på 700 og 300 kr (sponsoreret af Sportingbet) var nær gået til en nordengelsk boyband-duo, men de gik fra hinanden og måtte nøjes med een præmie...

Førstepladsen i OddsXpert-konkurrencens uge 50 gik til "Mooni" med 8,2 point. I en uge præget af aflysninger sluttede han af med odds 4,5 for søndagens handicap-kryds i Real Madrid-Sevilla (kampen endte 1-0), og han vandt konkurrencen med et solidt forspring til nr 2.

Nr 2 var nær blevet "rooney" med 6,25 point - hvilket naturligvis ville have givet rig mulighed for vandede vittigheder.

Mooni & Rooney. Det lyder som en komikerduo - eller et nordengelsk boyband. Eller som en vis Manchester United-angriber med bukserne nede i en mooning (frivillig eller ufrivillig, fx når han gribes i utroskab)...

Men "rooney" måtte se sig overgået af "Tim Madsen" der sluttede af med odds 3,2 for krydset i Marseille-Lyon (1-1) og samlet fik 7,15 point.

"rooney" og de 351 øvrige deltagere i uge 50 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 50

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Mooni, 8,2 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Tim Madsen, 7,15 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.