Bookmakerne har Danmark som favoritter mod Tjekkiet i kvartfinalen efter de magiske kampe mod Rusland og Wales. Fodboldekspert Frank Pilantra kigger nærmere på de danske chancer i kvartfinalen.

Det har været en vild oplevelse og følelsesmæssig rutsjebane at følge det danske landshold ved EM 2020.

Det så voldsomt svært ud efter den dramatiske oplevelse mod Finland i første gruppekamp efterfulgt af 1-2-nederlaget til Belgien. Men så kom der endelig luft under de rød-hvide vinger hos de danske EM-spillere.

Det russiske EM-håb blev slukket i Parken med en forrygende dansk 4-1-sejr i sidste gruppekamp, mens Wales blev skudt i sænk og blev sendt hjem fra Johan Cruyff ArenA med et 0-4-nederlag efter endnu en pragtpræstation af Kasper Hjulmands tropper i ottendedelsfinalen.

Andreas Christensen er vokset i rollen i midterforsvaret, Joakim Mæhle har domineret langs fjøjen, Mikkel Damsgaard har været fortryllende, og så afslørede den kølige Kasper Dolberg mod Wales, at han har fundet skarpheden frem til knockout-kampene.

De flotte præstationer har sendt de danske fodboldfans i ekstase, og nu flytter vi EM-festen fra Amsterdam hele vejen til Baku i Aserbajdsjan, hvor kvartfinalen mod Tjekkiet afvikles lørdag den 3. juli klokken 18.00.

1X2 odds, Tjekkiet - Danmark, Lør. 3. jul. 2021 kl. 18:00

Tjekkiet

Uafgjort

Danmark

Danmark i EM-semifinalen: Vi er 60/40-favorit for at gå videre

Med fire gange pengene igen for en tjekkisk sejr og odds 2,20 hos OnsideBetting som højeste odds for Danmark lander bookmakernes 1X2-vurdering lige omkring en chancevurdering på 25-30-45.

Men der sker jo overraskelser ved alle slutrunder, og Tjekkiet håber på, at de denne gang kan træde til som favoritdræbere.

Tjekkerne kommer fra en 2-0-sejr over Holland i ottendedelsfinalerne, hvor deres store angrebshåb Patrik Schick igen kom på måltavlen. Han står nu noteret for fire fuldtræffere ved EM 2020.

Hvis vi ser nærmere på oddsene for at gå videre til semifinalerne, så topper NordicBet* med deres odds 1,60 for Danmark som samlet vinder af kvartfinalen, mens vi kan hente odds 2,45 for Tjekkiet går videre hos Betfair Sportsbook*

Det giver en vurdering på 60 procent for Danmark, mens tjekkerne må nøjes med 40 procent chance for at booke billet til semifinalerne.

Hvem går videre til semifinalerne? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,60
Tjekkiet 2,45

OBS: Odds er fra mandag den 28. juni.

Ved EM 2020-vinderodds har bookmakerne fortsat stjernebesatte Frankrig som guldfavoritter med odds 5 hos Bet365*, mens bookmakerne giver Danmark omkring 8 procent chance for at vinde finalen på Wembley den 11. juli.

Vi kan få odds 12 hos NordicBet* og Unibet* for, at Danmark går hele vejen og tager EM 2020-trofæet.

Skulle det lykkes at gå videre fra kvartfinalen mod Tjekkiet, så venter der en semifinale mod vinderen af Sverige/Ukraine - England/Tyskland.

EM 2020-vinder Højeste odds Bookmaker
Danmark 12,00

OBS: Odds er fra mandag den 28. juni.

Der er endnu mindre tiltro til de tjekkiske EM-chancer, da vi kan hente odds 28 hos Danske Spil for, at Tjekkiet går hele vejen og tager EM-trofæet med hjem til Prag.