Eva Kjer Hansen er ifølge bettingmarkedet færdig som miljø- og fødevareminister: "Vi tror ikke, at Løkke tør trykke på valgknappen," lyder det fra Nordicbet*.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder stædigt fast i Eva Kjer Hansen som minister. Men ifølge bettingmarkedet så er den omstridte miljø- og fødevareminister snart færdig. Du får således hele odds 4,60, hvis Eva Kjer Hansen fortsætter som minister, skriver onlinemediet BetXpert.

"I sidste ende handler det om, om Lars Løkke tør trykke på valgknappen. Og det tror vi altså ikke, for det vil ramme ham hårdt og sandsynligvis koste statsministerposten," siger Tonni Munk Jensen, oddssætter ved Nordicbet*, til BetXpert.

Ifølge bookmakeren er der for mange ting, der peger i retning af, at ministeren må gå. Senest har oppositionen stillet et mistillidskvotum, der skal behandles på onsdag.

"Derudover vil Søre Pape og de konservative tabe for meget ansigt, hvis de lader hende slippe. Det mest sandsynlige scenarium er nok, at Eva Kjer selv går i løbet af weekenden, og at Lars Løkke dermed fortsætter som statsminister," siger Tonni Munk Jensen til BetXpert.

Går Eva Kjer Hansen af som miljø- og fødevareminister inden 5. marts, får du blot pengene 1,15 gange igen.

Mette Frederiksen favorit som ny statsminister

Skulle det komme så vidt, at Lars Løkke Rasmussen vælger at trykke på valgknappen, så er chancerne for et genvalg ikke i hans favør.

Favorit er Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen, som hos Danske Spil* giver odds 2 som ny statsminister. Tror du på genvalg til Lars Løkke giver det lige nu odds 3,75 hos Betfair Sportsbook*

Stopper Eva Kjer Hansen som miljø- og fødevareminister inden 5. marts? Ja Nej
NordicBet
1,15 4,6
Danmarks næste statsminister Odds Bookmaker
Mette Frederiksen 2,0
Danske Spil
Lars Løkke Rasmussen 3,75
Betfair Sportsbook
Kristian Jensen 8,0 Danske Spil
Kristian Thulesen Dahl 15,0 Betfair Sportsbook
Søren Gade 15,0 Danske Spil 
Uffe Elbæk 250,0 Danske Spil