Sportingbet udvider deres promotion giver nu spillerne op til 500 kr. for en dansk exit i mellemrunden under VM i Kroatien

Med Danmark i mellemrunden er forventningerne bestemt ikke blevet mindre, men samtidig gav den ekstremt tætte kamp mod Serbien en forsmag på, hvad der er i vente. Kravet til de danske spillere er medaljer, men forud for en semifinale står hold som Tyskland, Polen og Rusland.

Hos Sportingbet har man igen i mellemrunden garderet deres spillere mod sure miner i tilfælde af et dansk exit. Således lover de op til 500 kr. i bonus, hvis Danmark ikke formår at spille sig i semifinalen.

Oddssætter hos Sportingbet, Jeppe Helbo udtaler forud for mellemrunden:

”Danmark har taget 4 point med over i mellemrunden sammen med Tysland. I mellemrunden skal man blandt andet op imod Makedonien, der noget overraskende er i mellemrunden med 2 point.

Makedonien har VM's suveræne topscorer og mest assisterende spiller, Kiril Lazarov, på holdet.
Får Danmark ikke dæmmet op for ham og taber kampen, kan begge hold stå med samme pointantal, men med Makedonien bedre indbyrdes. Derfor er det utrolig vigtig, at det danske landshold ikke allerede regner semifinalen som en realitet.”

Få op til 500 kr. tilbage hvis din indsats er 250 kr. eller over.
Sportingbet giver indsatsen tilbage som bonus på alle spil placeret på Danmarks hovedrundekampe under håndbold VM i Kroatien hvis Danmark ikke når semifinalerne, dvs. ikke formår at komme i top 2 i mellemrunden. Alle spillekategorier tæller med, bl.a. vinderspil, topscorer og lignende.

Hvis brugerne ikke ønsker at spille for 250 kr. er der stadig gode muligheder for at være med. For en indsats på mellem 100 og 249 kr. giver 100 % af din indsats tilbage, hvis Danmark fejler.