Van Gaal trak en transfer-kanin ud af ærmet, da den hollandske manager fik hentet den colombianske bomber Falcão. Sparker han United på vinderkurs?

Der er mange gode grunde til at holde rigtig godt øje med Manchester United, hvor Louis van Gaal er ved at opbygge et nyt storhold efter den svære periode under David Moyes.

Der blev slået rekorder i et hektisk transfervindue, hvor Manchester United fik tilført forstærkninger som Daley Blind, Angel Di Maria, Marcos Rojo, Luke Shaw, Ander Herrera og så på sidste transferdag lykkedes det så også at få Monaco-angriberen Radamel Falcão til at underskrive en lejeaftale.

Sæsonstarten i Premier League er ikke gået helt efter planen for Louis van Gaal, der fortsat jagter første sejr i spidsen for den traditionsrige engelske storklub. Mange United-fans havde nok hellere set en forsvarsgeneral ankomme til Old Trafford og specielt skulle tyske Matt Hummels have været i kikkerten.

Van Gaals transferpolitik har overrasket mange, men er Falcão den rette signing og kan colombianeren sende Manchester United på sejrskurs?

Søndag 14. september kl. 17:00

Manchester United
Uafgjort Queens Park Rangers
1,30 5,60 11,00
Sportingbet
Betsafe
Betsafe

Falcão var en ustoppelig en-mandshær i Atletico Madrid, mens en grim knæskade desværre kom til at dominere opholdet i Monaco. Den skade holdt også Falcão ude af sommerens VM-slutrunde, men kan han tilpasse sig Premier League og finde topformen i Manchester?

Bud på ny Manchester  United startformation: De Gea; Jones, Evans, Rojo; Shaw, Blind, Herrera, Di Maria; Rooney; van Persie, Falcâo.

Hvordan ser I, at Falcão passer ind i United-offensiven og har Manchester United meldt sig ind i mesterskabskampen med den aggressive transfer-aktivitet?

Høje forventninger til Falcão-målshow

Der er masser af mål i de colombianske støvler. I 91 kampe for Atletico Madrid scorede Falcão 70 mål, og han nåede trods alt op på 13 mål i de 22 kampe for Monaco.

Men nu skal han til at indstille sig på at dele det offensive ansvar med verdensklasse-angribere som Wayne Rooney og Robin van Persie. Det kan måske blive en ret hård kamp om at komme på måltavlen.

Kort efter kontrakten var underskrevet kunne bookmakerne åbne for deres Falcão-specialspil og der var ikke helt enighed om målhøsten fra Falcão. Hos Betsafe virker de optimistiske og har sat en mållinje på 18,5 scoringer, mens Bet365* ikke er helt overbevist om, at colombianeren slår til i United-trøjen og har valgt en lidt mere beskeden linje på 13,5 Falcão-scoringer.

Ladbrokes har placeret sig midt imellem, men hvor ser I værdien?

Hvor mange Premier League-mål scorer Radamel Falcão?

Betsafe
Over 18,5 mål 1,85
Under 18,5 mål 1,85

Hvor mange Premier League-mål scorer Radamel Falcão?

Ladbrokes
Over 15,5 mål 2,00
Under 15,5 mål 1,72

Hvor mange Premier League-mål scorer Radamel Falcão?

Bet365
Over 13,5 mål 1,83
Under 13,5 mål 1,83

Ny Sherif i Manchester?

Mens Rooney og van Persie i mange sæsoner har hamret bolde i Premier League-netmaskerne, så har Falcão endnu ikke har haft fornøjelsen af at slå sig løs i den engelske liga.

Van Persie mangler at stemple ind, men den nye anfører Wayne Rooney scorede i sæsonpremieren mod Swansea. Juan Mata er også kommet på måltavlen, da han scorede i 1-1 kampen mod Sunderland.

Hvem bliver Premier League-topscorer for Manchester United?

Bedste odds Bookmaker
Radamel Falcão 2,50
Ladbrokes
Wayne Rooney 2,50 Bet365
Robin van Persie 3,00 Bet365

Falcão vs Costa

Vi finder også et meget interessant Falcão-Diego Costa specialspil hos Partybets, der har sat de to tidligere Atletico Madrid-kammerater op imod hinanden i en giftig Head2Head-dyst.

Hvem scorer flest sæsonmål - Premier League 2014/15
Diego Costa Samme antal mål Radamel Falcão
1,50 8,50 3,00
Partybets
Partybets Partybets

Nu har Diego Costa haft en meget imponerende start og allerede oparbejdet et forspring på hele 4 scoringer i de første 3 spillerunder for Chelsea. Den spanske landsholdsangriber er da også gjort til favorit overfor Falcão, der kommer ind på et United-mandskab, der endnu ikke har fundet vinder-melodien.