Vi har nu opgjort alle kategorier og kan uddele gavekort til de bedste BetXpert-brugere indenfor kategorierne tips, blogs og forum i juni 2013. Vinderne af gavekort-præmier hos Gavekortet.dk blev:

Bedste brugertipper

1. Reck Brown (præmie: 1.000 kr.)

(Bemærk at vi fra juli har ændret brugertip-konkurrencereglerne en smule: fremover skal man have leveret mindst 8 tips med jævn fordeling; højst syv dage i træk uden tips)

Bedste forumbruger

1. CDbjerg: 45% af de afgivne stemmer (1.000 kr.)

2. federer: 16% (300 kr.)

(Øvrige nominerede: nortgreen 13%, Tunitis 13%, Reck Brown 13%)

Bedste blogger

1. Kellogs: 55% (1.000 kr.)

2. Hleb: 27% (300 kr.)

(Øvrige nominerede: Frank, Brasilien 18%)

Vinderne får tilsendt et gavekort via email. Pga ferie vil det dog først ske i slutningen af juli/begyndelsen af august.

Månedens Bruger-konkurrencer - præmier for 3.900 kr

I vores Månedens Bruger-konkurrence kårer vi - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

- Månedens forumbruger

- Månedens brugertipper

- Månedens blogger

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed.

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der har opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 8 tips (med jævn fordeling; højst syv dage i træk uden tips) og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat.