BetXperts fodboldpanel er i hopla på åbningsdagen for EM, hvor ikke mindre end 29 tips er klar. Få et overblik over dem her.

Vi har en stor EM-sommer foran os. I aften kl. 21 går det løs med åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien, så lad starte ud der.

Åbningskampen er altid genstand for stor opmærksomhed, og Jens Bøye har taget matchen under luppen. Der er skadesproblemer og mangler i både Frankrigs og Rumæniens defensiv, så der kan snildt blive scoret flere mål end forventet. Over 2 mål i åbningskampen ser ikke så dumt endda.

Lørdag eftermiddag har vi hele tre kampe på menuen. Først møder Albanien og Schweiz - måske ikke så interessant på papiret. Men: Der er intet mindre end seks mand i schweizernes trup, der har albansk oprindelse, og derfor kan det godt blive et specialt opgør.

Lilleputnationen fra øst kan sagtens lave en lille overraskelse, da Schweiz ikke har samme styrke som til VM i 2014. 1X på Albanien skal prøves.

Spil på den engelske start-11'er

Lørdag aften skal de fodboldgale englændere i kamp for første gang. Og her har vi flere specialspil på banen.

Kyle Walker har været en fast del af et meget succesfuldt Tottenham-mandskab, og det sikrer ham pladsen på højre back-postionen. Læs mere her.

Adam Lallana har fundet et nyt niveau frem efter Jürgen Klopps indtog i Liverpool, og han har overført takterne til landsholdet. Derfor bør han starte ind i første gruppekamp.

Harry Kane og Jamie Vardy har været målkongerne i årets Premer League. Kane nettede 25 gange, mens Vardy blev noteret for 24 stykker og et mesterskab. Hvordan skal Roy Hodgson kunne undgå dem i startopstillingen? Frank Pilantra har stærkt spil på dette

Er det portugals tur?

Lad os skue lidt længere frem. Tirsdag skal Østrig i aktion i gruppe F.  Torjägere som Janko og Arnautovic bør kunne sørge for mere end 4,5 østrigske EM-mål.

EM-outsiderne Portugal er i samme gruppe, og den er måske endnu mere overkommelig for Ronaldo og co. Derfor bør de sikre sig minimum 7 point i gruppespillet. Læs mere om spillet her. Og måske går de endda hele vejen.

Den italienske offensiv bør kunne score mere end 3,5 EM-mål, og det bliver vi betalt ganske fornuftigt for. Læs nærmere her.

Husk derudover at tjekke vores store EM 2016-center. Her finder du al tænkelig information om den forestående EM-slutrunde - lige fra hvilke dommere der uddeler flest kort til de taktiske finjusteringer på samtlige 24 hold. 

Find alle BetXperts aktuelle tips herDer tages desuden forbehold for, at oddset kan være slashet ved nogle af spilforslagene. Det er dog ofte muligt at finde andre spil ud fra ekspertens analyser. Så kigger godt efter alternative chancevurderinger.