Chancevurderingen har været et kardinalpunkt for BetXpert i mere end et årti, men i et forsøg på at få endnu flere tips på siden, har vi nu valgt at droppe den. "Vi er klar over, det vil give lidt tæsk. Men vi mener, det er vejen frem," siger analyseredaktør Jens Bøye.

Fra næste uge skal du ikke længere lave en chancevurdering, når du opretter spilforslag på BetXpert. I et forsøg på at tiltrække nye brugertippere og generelt få flere tips på siden, har BetXperts ledelse valgt på forsøgsbasis at droppe den svære chancevurdering:

"BetXpert er i benhård konkurrence med andre bettingsites på nettet, hvor det vrimler med spilforslag. Vi må erkende, at det at skulle sætte en objektiv chancevurdering kan være en hæmsko for mange nye brugere. Vi henstiller dog til, at man har en grov chancevurdering med i sine overvejelser, når man skal sætte et spil. Men den behøves ikke længere betyde lige så meget, som den har gjort tidligere,# siger analyseredaktør Jens Bøye og fortsætter:

"Ind imellem kan en mavefornemmelse være lige så god indikator for værdi som en kedelig chancevurdering. Derfor har vi nu valgt at skrotte den - hvert fald for en periode," uddyber han, men pointerer, at den kan blive indført igen, hvis niveauet på analyserne falder.

Klar på kritik

Indenfor kort tid vil BetXpert lægge ny manuel op for oprettelse af tips. Men dybest set skal analyserne - som nu - bygges op om fordele og ulemper for det pågældende spil.

BetXpert er dog klar over, at det kan møde kritik fra vores etablerede og hardcore brugere.

"Vi må tage de tæsk, der kommer. I bund og grund mener vi, at dette er den bedste måde at videreføre BetXperts profitable forretning på. Og vi forventer ikke, at bare fordi vi dropper chancevurderingen, så vil niveauet falde - hverken blandt brugere eller eksperter," slår Jens Bøye fast.