Der var med garanti både jubel og ærgrelse hos en flok kunder på spillebørsen Betfair*, da Olympiakos tirsdag aften blev spillet til at gå videre i CL til odds 1,01 - og missede.

Selvom Olympiakos gjorde som de skulle og hjemme slog Arsenal 3-1, lykkedes det som bekendt ikke for grækerne at spille sig videre fra gruppespillet i Champions League. Et udfald der resulterede i enorme gevinster hos Betfair*

Jublen har med sikkerhed været stor blandt de spillere der havde modet til at tage imod indskud fra de spillere der troede på grækerne, men som i sidste ende kun kunne ærgre sig over at have bakket Olympiakos op til det lavest tænkelige odds 1,01.

Undervejs i tirsdagens kampe blev Olympiakos spillet helt ned til odds 1,01 til at gå videre fra Gruppe F, da Dortmund-samtidig førte over Marseille. Franskmændende indledte imidlertid et vanvittigt comeback, fik vendt et truende nederlag til sejr indenfor de sidste fem minutter af kampen, og endte altså med at snuppe kvalifikationen til 1/8-finalerne for næsen af Olympiakos. I øvrigt blev Marseille i løbet af kampen handlet som sejrsherre helt op til odds 150 hos Betfair*, mens ciffertips 2-3 gav pengene mægtige 160 gange igen.

Den helt store favorit til Champions League trofæet er fortsat FC Barcelona, der tirsdag aften vandt 4-0 hjemme over BATE og i skrivende stund handles til odds 2,96 som turneringsvinder hos Betfair*.