Efter længere tids spekulation blev landstræneren i dag afsløret som ny ambassadør hos bet24

Han er fodboldens Godfather i Danmark og anerkendt som en af de absolut mest vidende fodboldpersonligheder i Europa. 

Efter en enestående karriere som spiller og træner er Morten Olsen nu klar til at hjælpe Bet24s spillere i kampen for at vinde mere.

Den danske succes-landstræner begynder nemlig fra 1. januar at øse ud af sin enorme fodboldviden til Bet24s spillere. Med Morten Olsen på holdet er den danskejede bookmaker Bet24 for alvor klar til at møde de udfordringer, som liberaliseringen af det danske spillemarked medfører fra den 1. januar 2012. Danmark er og bliver et helt centralt marked for Bet24, og med Morten Olsen på holdet føler spilleselskabet sig godt rustet til fremtiden.

- Hos Bet24 er vi stolte over at få Morten Olsen med som en kompetent medspiller på vores hold. Vi ser meget frem til samarbejdet med Morten Olsen. Hans skarpe analyser og spiltips bliver uden tvivl til glæde for vores kunder. At vi så godt kan frygte, at hans tips bliver så gode, at det kan blive en dyr affære for os, må vi leve med, siger landechef i Bet24, Henrik Greve Jensen.

Morten Olsen vil løbende levere spilletips til kunderne, og det kommer han til at gøre på udvalgte kampe, som får såkaldte "dynamit-odds". Altså store kampe, hvor Bet24 giver specielt fordelagtige odds. Derudover bliver Morten Olsen nyt ansigt i en række reklamefilm, ligesom han med mellemrum på tv vil komme med knivskarpe analyser til gavn for spillerne.

- Jeg ser frem til at blive en del af Bet24s kompetente hold på det danske marked. Grundighed, analyse og viden er vigtige ingredienser i mit arbejde som fodboldtræner. Jo bedre man har forberedt sig og analyseret på opgaven, jo større mulighed har man for at vinde. Jeg ser op mod 350 fodboldkampe på en sæson. Jeg taler med masser af mennesker om fodbold og læser en masse faglitteratur og magasiner om fodbold. Jeg håber og tror, at jeg kan overføre noget af min viden til gavn for Bet24s kunder, siger Morten Olsen.