Fredag aften mødes Belgien og Italien i kvartfinalen ved EM i fodbold. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Belgien spillede sig i aftes videre fra deres ottendedelsfinale, hvor de sendte de forsvarende europamestre fra Portugal ud af turneringen med en 1-0-sejr på et flot matchvindermål af Thorgan Hazard.


Italien måtte i deres ottendedelsfinale noget overraskende ud i forlænget spilletid mod Østrig, før de fik hul på bylden. I den forlængede spilletid formåede de dog at score to gange, og selvom Østrig reducerede i det 114. minut, lykkedes det Mancinis mandskab at holde føringen og booke billetten til kvartfinalen.

Odds på Belgien - Italien

Herunder finder du de bedste odds på Belgien - Italien, der spiller EM-kvartfinale på Allianz Arena på fredag klokken 21.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.

Odds på Belgien - Italien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Belgien 3,40
Uafgjort 3,20
Italien 2,50
Over/under-odds på Belgien - Italien Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,46
Under 2,5 mål 1,62
Begge hold scorer-odds til Belgien - Italien Højeste odds Bookmaker
Ja 2,10
Nej 1,80
Målscorerodds til Belgien - Italien Højeste odds Bookmaker
Romelu Lukaku scorer 2,62
Ciro Immobile scorer 2,62
Lorenzo Insigne scorer 3,75
Domenico Berardi scorer 4,00
Federico Chiesa scorer 4,33
Eden Hazard scorer 4,50
Kevin De Bruyne scorer 5,00
Jorginho scorer 6,50
Nicolò Barella scorer 7,60
Thorgan Hazard scorer 8,50
Youri Tielemans scorer 8,50
Leonardo Spinazolla scorer 13,00

Odds på Belgien - Italien er senest opdateret mandag den 28. juni klokken 11.32.

Spil på Belgien - Italien hos Onside Betting

Bookmakerne har størst tiltro til italienerne i fredagens sene kvartfinale. Som det kan ses i oddstabellen herover, så kan du få odds 2,50 hos Onside Betting på italiensk sejr i ordinær spilletid. Hvis du tror på uafgjort, kan du få odds 3,20 på dette hos Bet365*, mens belgisk sejr giver odds 3,40 hos Unibet*

Ingen af holdene har tabt ved EM-slutrunden endnu, men det får altså en ende for et af holdene på fredag. Om det så bliver efter ordinær tid, forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence, kan kun tiden vise. 

Belgien har vundet alle deres fire kampe indtil videre ved EM, og de har overordnet set mødt bedre modstandere, end italienerne har. Derfor kan det måske overraske nogle, at bookmakerne har Italien som favoritter. Det kan dog meget vel have noget at gøre med, at både Kevin De Bruyne og Eden Hazard er yderst tvivlsomme til fredagens kvartfinale.

Belgierne skal være glade for, at ottendedelsfinalen mod Portugal ikke varede ti minutter længere, for de så trætte ud i slutfasen af kampen, hvor portugiserne også var tætte på at udligne. Dortmunds Raphaël Guerreiro sparkede bolden på stolpen i det 84. minut, og João Félix sendte også et hæderligt skud af sted i det 94. minut, der gik tæt forbi Courtois. Det lykkedes dog ikke for de forsvarende mestre at score, og derfor er det stadig kun Danmark, der har formået at putte bolden ind bag Thibaut Courtois ved EM-slutrunden. 

Skudstatistikken lød på 24-6 i Portugals favør, og belgiens Thomas Vermaelen sagde da også til UEFA efter kampen, at de var heldige med at vinde. 

- I første halvleg der spillede vi højt oppe, og vi lagde pres på Portugal, men ser man på anden halvleg, så var vi heldige med at vinde, lød det fra Vissel Kobe-spilleren.

Italien imponerede mange i gruppespillet, hvor de uden problemer tog førstepladsen i gruppen med tre sejre ud af tre mulige og sluttede med en flot målscore på 7-0. I gruppespillet spillede Italien alle deres kampe hjemme i Rom på Stadio Olimpico, men der er ikke flere EM-hjemmekampe for italienerne i denne omgang. Ottendedelsfinalen mod Østrig blev spillet på Wembley, og kvartfinalen mod Belgien skal som nævnt spilles på Allianz Arena i München.  

Mod østrigerne havde Italien flere fine forsøg i ordinær tid, men det lykkedes dem først at komme på måltavlen i den forlængede spilletid. Her bragte indskiftede Federico Chiesa italienerne foran, og ti minutter senere øgede Matteo Pessina, der også var blevet skiftet ind, til 2-0. Sasa Kalajdzic reducerede i anden halvleg af den forlængede spilletid, men det blev ved den ene scoring for østrigerne. Østrig kan dog rejse hjem med deres bedste EM-resultat nogensinde. Før denne slutrunde var det aldrig lykkedes dem at gå videre fra gruppespillet ved et EM. 

Vinderen af kvartfinalen mellem Belgien og Italien skal enten møde Frankrig, Schweiz, Kroatien eller Spanien i semifinalen, der spilles på Wembley. 

Seneste møde mellem Belgien og Italien fandt sted ved seneste EM i 2016, hvor de to lande var i gruppe sammen. Dengang sejrede Italien med 2-0 på mål af Emanuele Giaccherini og Graziano Pellé. Mange af de belgiske stjerner fra nutidens hold var også med dengang, mens Italien har skiftet mange mand ud siden det møde. Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, E. Hazard, De Bruyne og Lukaku startede alle inde i den kamp, mens det kun er Chiellini og Bonucci fra den italienske startopstilling, der formodes at starte inde igen fredag aften. 

Bud på startopstillinger

Belgien: Courtois - Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard - Mertens, Carrasco - Lukaku

Italien: Donnarumma - Spinazolla, Chiellini, Bonucci, Di Lorenzo - Barella, Jorginho, Verratti - Insigne, Immobile, Chiesa

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Både Kevin De Bruyne og Eden Hazard måtte forlade banen med skader mod Portugal, og det er selvsagt en enorm svækkelse for belgierne, hvis de ikke er med. Særligt De Bruyne har gjort det fremragende.

Italien har været uden Giorgio Chiellini i de seneste kampe, men det forventes, at han starter inde i München på fredag på bekostning af Francesco Acerbi. Domenico Berardi startede inde mod Østrig, og det gjorde han også i to af gruppespilskampene, men han var ikke god mod Østrig. Det var hans afløser Chiesa til gengæld, og derfor kunne han meget vel få chancen fra start her.