Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lionel Messi er ude af Argentinas næste tre kampe, efter at argentineren fik en karantæne på fire spilledage. Messi afsonede første karantænedag i går, hvor holdet i øvrigt tabte med 2-0 til Bolivia.

Med fire kampe tilbage af VM-kvalen er Argentina altså uden Messi i de tre af dem, og det åbner op for spørgsmålet: Kommer Argentina til VM?

Holdet er lige nu nummer fem i kval-gruppen. Den plads giver adgang til playoff om en VM-plads – de fire bedst placerede kommer direkte til VM.

- Det bliver tæt, om de kommer i top fire eller ej. Med undtagelse af kampen mod Uruguay, så møder Argentina kun hold, der ligger under dem, i de sidste kampe. Og de bør have nok kvalitet i truppen til at slå dem og dermed kvalificere sig, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike, og fortsætter:

- Men det bliver ikke nemt. Vi har set Argentina være meget afhængige af Messi i denne VM-kval. Med ham har de hentet 15 point i seks kampe, og i de otte kampe uden ham har de kun fået 7 point. Så det er selvfølgelig en stor bet, at han ikke er med, siger han.

Danske Spil* har trods alt odds 1,22 på, at Argentina kommer med til VM af den ene eller anden vej. Oddset på, at VM afholdes uden Messi og co. er 3,80.

Om de ender i top fire, som opnår direkte kvalifikation, er lidt tættere. Her er odds 1,55 på, at de gør.

Tjek Danske Spils Argentina-specials her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright