Bedste brugertipper i maj 2014 var Albinus90, med Eastern-tipper som nr 2, men hvem var BetXperts bedste bloggere og forumbrugere? Stem om det...

Maj måneds bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev Albinus90. Og nr 2 (gavekort på 300 kr) blev Eastern-tipper. Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i maj, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til torsdag d. 12. juni (cirka kl 21:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i maj og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Kaffekande? Eller er det nortgreen? Eller skilled-Highroller? Eller RinusMichels? Eller Fidobias22?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De tre nominerede bloggere (og deres blogs) for maj:

Kaffekande

Follow the money

Catenaccio & Kynisme

Guldet for enden af Regnbuen


Eastern-tipper:

Kosovo - Bookmakernes ukendte hold

Nussknacker:

Nussknackers første brugertipper sæson slut

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i maj og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var Albinus90 der scorede et imponerende overskud på 4,99 enheder på 8 tips omhandlende færøsk fodbold.

Næstbedste brugertipper blev Eastern-tipper der fik et overskud på 2,76 enheder på sine 11 tips.

Faktisk levede hverken Albinus eller Eastern-tipper helt op til brugertip-konkurrencens regler der ud over overskud kræver at man skal have leveret mindst otte tips tips jævnt fordelt over måneden, dvs højst syv dage i træk uden tips. Men ingen andre levede op til reglerne, så vi har valgt at uddele præmierne til de to brugertippere med størst overskud.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms