Denne uge har budt på to groteske hændelser i fodboldens verden, i henholdsvis Milano og Brønshøj... Hændelser, der har fået fodboldfans til at ryste på hovedet og spillefolket til at granske bookmakernes regler ekstra grundigt.

I Milano handlede det om tirsdagens storkamps-lokalopgør i Champions League mellem Inter og Milan. Pga tilskueruroligheder - Inter-fans bombarderede banen med romerlys og vandflasker og ramte bl.a. Milan-målmand Dida - måtte dommer Markus Merk afblæse kampen knapt halvvejs inde i anden halvleg, ved stillingen 0-1. Torsdag besluttede UEFA så at dømme Inter som taber af kampen, hvormed Milan går videre til semifinalen.

I Brønshøj gik det mindre dramatisk, men ikke mindre absurd, til, da der i onsdags blev spillet en førstedivisionskamp mellem hjemmeholdet og AB. I opgørets sidste ordinære minut, ved stillingen 2-3, fik ABs Kenni Olsen en advarsel. Det var hans anden i kampen, men det overså dommer Niels Høg, så Kenni fik lov til at spille videre. Kampen endte 2-4 - og efterfølgende protesterede Brønshøj over forløbet.

Fredag besluttede DBU så, at kampen skal spilles om - og at Kenni Olsen skal straffes med en spilledags karantæne. Der forlyder ikke noget om, hvorvidt dommer Høg skal have trænet korttidshukommelsen eller have et kursus i at læse sine egne kragetæer...