Torsdag aften gæster en af verdens største klubber Herning, når FC Midtjylland tager hul på næste runde af Europa League mod Man Utd. Som ny kunde hos 888sport* kan du nu få boostede odds på denne kamp. 

Det ligner en både stor og svær kamp for midtjyderne, da Manchester United kommer med mange stjerner og kan have stor interesse i at vinde Europa League for at få adgang til Champions League igen i næste sæson.

Hos 888sport* ved de også godt, at det er en stor kamp, og derfor vil de gerne give nye kunder ekstrahøje odds på vinderen af kampen. Tror du på en dansk overraskelse så kan du få hele odds 11,00, hvilket er langt højere end odds 6,00 som i øjeblikket er det højeste odds på licensmarkedet. Tror du i stedet på favoritsejren, så kan du få odds 4,00 som boostet odds hos 888sport*.

Sådan gør du:

  • Opret en konto hos 888sport* og placér dit første spil på et af nedenstående udfald.
  • Spillet skal være et single væddemål på min. 10 kr. og den maksimale indsats er 100 kr.
  • Bemærk at oddsene i lobbyen vil stå som 888sports normale odds, men du vil som ny kunde få krediteret differencen op til det boostede odds, såfremt du opfylder kravene.
  • Regler og vilkår gælder

Boostede odds for nye kunder:

FC Midtjylland Manchester United
11,00 4,00
888sport
888sport

Savner du inspiration til dit bet på kampen, så kan du læse Estadisticas' spilforslag til kampen her, hvor der også er startet en fin debat til kampen.

Selvom mægtige Manchester United har haft det svært siden den legendariske manager Sir Alex Ferguson forlod klubben, så er det stadig et af verdens absolut største fodboldklubber, og et hold som tiltrækker stor opmærksomhed, når de kommer forbi. Det samme sker i øjeblikket i Herning, hvor de danske mestre fra FC Midtjylland er værter for den engelske storklub.

FC Midtjylland gik i flot stil videre fra gruppespillet i Europa League, hvor de endte foran Legia Warszawa og Club Brügge. Samme tid i Champions League havde Manchester United det svært i en gruppe, hvor de ellers var store favoritter. Men da englænderne bl.a. tabte til både PSV Eindhoven og Wolfsburg, så endte de på en meget skuffende tredjeplads og træder nu ind i Europa League.