Der er 60.000 mennesker på plads på sidstedagen af Cheltenham Festivalen hvor hovedløbet er Cheltenham Gold Cup. De første to dage af festivalen har været en stor sportslig succes samtidig med at der er blevet spillet for enorme summer både på og udenfor banen.

Hos verdens største spillebørs Betfair* matchede man i tirsdagens hovedløb væddemål for mere end 35 millioner kr. hvilket var rekord for et enkelt hestevæddeløb. Denne rekord blev dog allerede slået i onsdagens hovedløb hvor man nåede over 40 millioner kr. og forventningerne hos Betfair* er at man torsdag når over 50 millioner kr. i Cheltenham Gold Cup der starter kl 16.15.

Løbets storfavorit er Best Mate som har vundet løbet de sidste to år, Best Mate handles hos betfair*.com i øjeblikket til odds 1,77 hvorimod næstfavoritten Therealbandit giver odds 10,50.

Selvom det er de færreste danskere som kan følge løbene som starter kl. 15.00 via TV så er der faktisk mulighed for at høre dem via Internettet bl.a. gennem BBC Five Live eller på sporting-life.com hvor man også har masser af mulighed for at læse alt omkring hestene og deres muligheder.