De seneste dages heftige diskussioner om det famøse resultat 2-2 mellem Danmark og Sverige endte i går aftes med at blive en realitet.

Italienerne kastede sig opgivende til jorden, da de fik besked over stadionhøjtaleren om at Sverige havde udlignet i sidste minut – hvilket jo betød at Italien blev sorteper og Danmark og Sverige gik videre til kvartfinalen.

Men italienerne var ikke de eneste der hev sig i håret da Brøndbys Mattias Jonson udlignede til slutresultatet 2-2.

Verden største spilleselskab, Ladbrokes stod nemlig til at tjene lidt over 1 million kroner ved stilling 2-1 til Danmark, men denne fortjeneste blev lynhurtigt forvandlet til et tab på knap 1,2 millioner kroner. Samtidig havde Ladbrokes tilbudt alle de danske og svenske medlemmer, at ville refundere indsatsen på alle tabte ciffertips-spil hvis kampen endte med netop 2-2.

Dette betød et yderligere tab på knap 200.000 kroner – hvilket altså giver Ladbrokes et samlet tab på ca. 1,4 millioner kroner på aftenens nordiske brag.

”Jeg og resten af Ladbrokes danske medarbejdere ærgrer sig naturligvis lidt over, at vi ikke hev sejren hjem mod vores arvefjender, og dermed kunne få mulighed for at hoverer overfor vores svenske kollegaer.

Desuden endte vi jo også med et tab på knap 1,4 millioner kroner på grund af Jonsons sene udligning. Men omvendt glæder vi os meget over at vi har 2 skandinaviske hold klar til kvartfinalen – det er jo lidt af en nordisk drøm der går i opfyldelse, og det skulle gerne øge EM-interessen endnu mere i de kommende dage frem til søndagens næste gyser mod Tjekkiet.” udtaler Richardt Funch, manager for Ladbrokes i Danmark.

Ladbrokes.com kan i øvrigt oplyse at der via Internettet blev spillet for ca. 2.5 millioner kroner på denne kamp, og forventer at ende med en rekordomsætning på EURO 2004.