Blog » Speedway i Parken

Speedway i Parken
Af Nicolai Kristensen, Tor. 7. jun. 2012, 00:52
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (15) Til kommentarer

25000 har valgt Olsen fremfor Olsen på lørdag. Nemlig Ole fremfor Morten. De er begge fra ca. samme årgang og stadig med i eliten indenfor deres felt.


Kigger man på resultaterne, så er valget også enkelt, Ole har vundet meget mere end Morten. Chancerne for succes er nok også større på Mortens normale hjemmebane i Parken end på et stadion lagt over mod øst.


Det er 10 gang at Ole og co. rykker ind på landsholdets hjemmebane i Parken. Det har været småt med dansk succes. Bare en sejr er det blevet til gennem årene. 


Ifølge bookmakerne er Nicki Pedersen blandt de helt store favoritter lørdag, hvor han giver mindre end om det skulle lykkes Morten og drengene at vinde.

 

Nicki Pedersen 56 point odds 4 (alle odds er taget fra Unibet)

Selvom han kun ligger nummer 2 i VM stillingen, så er han den med bedst fart i cyklerne rundt om i Europa. Det er aldrig lykkes ham at vinde i Parken. Han har kørt godt tidligere på banen, men diverse uheld/dumheder har kostet ham en sejr i Parken. Han har muligheden i år om han holder hovedet kold. Farten i cyklerne er til stede.

 

Greg Hancock 58 point odds 5

Hancock runder de 42 år i 2012, men er stadig med helt på toppen. Sidste år lykkes det ham at vinde guldet. Han bliver en af dem, som må forventes at være med helt fremme i løbet lørdag. Han har vundet i Danmark, men det var i Vojens.

 

Jaroslaw Hampel 46 point odds 6

Sidste år lykkes det ham som den første polak at slutte bedre i grand prix serien end Gollob. Han har ikke været helt så skarp i år. Selvom han vandt i Parken i 2010, så tvivler jeg på vi får Hampel at se i finalen i år.

 

Tomasz Gollob 49 point odds 6

Gollob har været meget svingende i denne sæson. Så sent som i søndags lavede han bare 2 point i den polske liga, hvor han tidligere var helt suveræn. Han har været plaget lidt af et styrt på det seneste og en retssag om svindel i Polen. Gollob har vundet 2 gange i Parken. Ikke en mand som jeg hverken vil spille på eller imod.

 

Chris Holder 52 point odds 8

Skulle jeg pege på en vinder lørdag og det kun måtte være en, så ville valget falde på Holder. Han har været stærk i de sidste 3 grand prix løb.

 

Jason Crump 55 point odds 8

Crump har vundet 3 gange tidligere i Parken. Han har været den mest stabile mand de sidste 10 år. Altid med fremme i grand prix, dog er der blevet længere mellem de gode resultater. Crump må aldrig afskrives, men det vil alligevel overraske mig om Crump vinder for fjerde gang.

 

Andreas Jonsson 30 point odds 12

Jonsson som sidste år flot vandt sølv i VM. Har slet ikke været i nærheden af dette i år. Han har skuffet i alle løb indtil nu. Jonsson har vundet 1 gang tidligere i Parken, men som det går i øjeblikket for Jonsson, så skal han få mere end nok med at går videre til semifinalen.

 

Emil Sayfutdinov 37 point odds 15

Sayfutdinov har haft svært ved at leve op til de resultater, som han fik i hans debutsæson for et par år siden. Han mangler ofte lige det sidste for at være med helt fremme. En semifinaleplads er nok der hvor festen stopper.

 

Kenneth Bjerre 20 point odds 20

Bjerre har været helt væk i denne sæson. Han fik en lille oprejsning med 15 point i søndags i Polen, men ellers har det været en skuffende sæson for Bjerre. Han har tidligere gjort det pænt i Parken, og skal han i gang i år, så skal der en del point på hans konto lørdag aften.

 

Fredrik Lindgren 37 point odds 20

Vandt en meget overraskende sejr i seneste grand prix. Har dog været udsat for et styrt i Polen i søndags, som kostede blødningerne i underlivet. Han lavede bare 7 point i SM onsdag aften. Han skal nok være på cyklen i Parken, men noget stort resultat kan man ikke forvente.

 

Michael Jepsen Jensen Wildcard odds 40

Jensen eller Liglad, som han kaldes I speedwaykredse er det danske wildcard til Parken. Han er det største talent i Danmark lige nu, og selvom Niels Kristian Iversen er den næst bedste dansker efter Nicki i øjeblikket, så synes jeg valget af Liglad er naturligt. Jeg vil slet ikke blive overrasket om vi ser ham i semifinalen lørdag aften. Han gør det godt i ligaerne rundt om i Europa.

 

Antonio Lindback 31 point odds 50

Lindback har gjort det skidt den seneste tid. Han startede sæsonen godt i New Zealand, men har ikke fulgt op på dette i Europa. Han meldte fra til SM onsdag efter et styrt tirsdag aften. Han deltager i Parken, men kan næppe være på toppen.

 

Hans Andersen 20 point odds 50

Hans er den eneste dansker som har vundet i Parken. Tilbage i 2006 vandt han på wildcard til odds 18. Det sker næppe igen, da hans form er helt væk.  Det ligner sidste gang at Hans er med i Parken.

 

Bjarne Pedersen 19 point odds 100

Ligesom det nok er sidste gang for Hans, så er det sidste gang Bjarne er i Parken som aktiv. Han er ikke med i grand prix kval til næste år. Bjarne har dog gjort det pænt på det seneste, og kan måske komme i semifinalen her.

 

Chris Harris 17 point odds 200

Det ligner også at England skal forsøge med en ny mand næste år. Harris skal nok få et godt grand prix i sæsonen. Om det kommer i Parken er nok tvivlsomt, selvom han har en tredjeplads fra tidligere. Han har været en stor skuffelse i år.

 

Peter Ljung 21 point odds 200

Han er med som det tynde øl. Han starter godt, men har ofte svært ved at holde sig fremme i hele løbet. Det ser meget svært ud igen.

 

http://speedwaygp.com/ Der kommer livescore på den side.

 

Vil løbende opdatere med spil indtil lørdag når flere kommer med odds.

 

Bjarne Pedersen over Hans Andersen @ 1,80 Unibet 60%

Kenneth Bjerre over Fredrik Lindgren @ 1,72 Unibet 60%

Chris Holder over Jaroslaw Hampel @ 2,00 Unibet 55%

 

Nye spil Torsdag

Kenneth Bjerre i semifinalen @ 2,25 Ladbrokes 50%

Michael Jepsen Jensen i semifinalen @ 2,50 Ladbrokes 50%

 

Sidste spil Lørdag

Tomasz Gollob over Jaroslaw Hampel @ 2,31 Betsafe 50% (NordicBet har 1,95 på Hampel)

 

Michael Jepsen Jensen over Fredrik Lindgren @ 2,04 60% Betsafe

Michael Jepsen Jensen over Kenneth Bjerre @ 2,10 Danske Spil 2,00 Unibet 1,95 Noridcbet 55%

 


 

Seneste blogs fra Nicolai Kristensen
12/09-2014 18:34 Speedway GP optakt og tips
22/09-2012 11:34 Speedway i Vojens med tips
07/06-2012 00:52 Speedway i Parken
15/11-2011 04:25 Skiskydning 2011/12 - Kongen vender tilbage?
07/07-2011 08:50 Speedway World Cup

Brugerprofil

Nicolai Kristensen Nicolai Kristensen har deaktiveret visning af online/offline status

Fra Horsens
Bruger siden 9. juni 2003


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt