Bet365 » Anmeldelse

Bet365 Besøg Bet365
Bet365 - Britisk bookie med stærkt spiludvalg
BetXpert rating:
Stort udvalg
Høj bonus
Tidlige odds
Stort live betting udvalg
Risiko for personlig limit

Tilbagebetaling, snit

93,8%

Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer
Anmeldelse af Bet365
Bet365 ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik

Med over 30 år på bagen er de et af de ældste firmaer i spillebranchen. Selskabet har base i England, har over 1.000 ansatte og håndterer efterhånden på den gode side af en halv million væddemål pr. uge, hvilket gør det til et af de største firmaer i branchen.

 

Spiludbud

Der tilbydes spil på alt fra europæisk fodbold til vintersport, fra amerikansk baseball til dansk trav og fra golf til cricket. Udvalget er bredt, men de udmærker sig, når det kommer til specialspil. Ikke blot på fodbold, men også på øvrige sportsgrene som f.eks. de traditionelle amerikanske sportsgrene (NFL, NBA, MLB, NHL), hvor man ofte finder rigtig mange specialspil på de enkelte kampe (1. scoring, halvleg/fuldtid, asian og alm. handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil, osv). Også på tennis er sætspil naturligvis standard som specialspil.

 

Spiltyper

Specialspil findes i hobetal på stort set alle kampe, som har en bare gennemsnitlig interesse, og hvor man tidligere holdt sig til de britiske ligaer, har man bredt vingerne ud og har nu også et hav af specialspil på dansk superliga og langt de fleste af de øvrige europæiske ligaer. Det er mere reglen end undtagelsen, at man udbyder 15-20 specialspil på en kamp, også i de lavere britiske ligaer – helt ned til conference league og skotsk 3. division(!).

Et andet område hvor de er fremtrædende, er handicapspil. Er man utilfreds med det handicap, som der er sat på en kamp, kan man via sin spillekupon justere på handicappet og dermed påvirke oddsene ved at gøre handicap enten større eller mindre. Man kan dermed justere sig frem til lige præcis det handicapspil man gerne vil have, hvilket er en rigtig god feature.

 

Bet365 Odds

De er ofte blandt de bookmakere i markedet der er tidligt ude med deres odds. Ofte holdes oddsene også langt hen ad vejen uden reguleringer, hvilket illustrerer en tro på egne evner hos oddssætterne, som generelt også er dygtige især på det britiske spiludbud.

Tilbagebetalingen varierer fra omkring 89% på de mindre ligaer (Japan, Tjekkiet etc.) og topper ved 93% på de store europæiske ligaer, herunder Spanien, England, Italien osv. På specialspil holdes ligeledes pæne tilbagebetalinger, hvor der på f. eks. over/under spil også gives 93%. Spilles der på asian handicap eller over/under (asiatiske linier) er tilbagebetalingen oppe på 96-97%.

På sportsgrene som golf, vintersport og trav, hvor der udbydes et pænt udvalg af H2H odds ligger tilbagebetaling på 91-92%.

 

Bet365 Livebetting

Livebetting-sektionen har et udvalg, der hører til i den rigtigt gode ende. Man holder sig ikke kun til liveodds på fodboldkampe, men åbner også ofte for spil på golf, skisport, curling, trav og meget andet. Tidligere udmærkede de sig med et liveodds konsol, der åbnede som en særskilt side. Nu er denne integreret i websitet, hvor det er lykkedes at overføre overskueligheden og indbygge den i siden. Live-sektionen hører til blandt markedets bedste, både på udbud, overskuelighed og tilgængelighed.

 

Website

Et nyt website blev lanceret i sommeren 2011. Siden er i sit nye laytout stadig ganske overskueligt, og layout og navigation er i den pæne ende. Ét væsentligt problem ved det nye layout er, at det er lavet om til flash, og at der i det nye layout ikke er en søgefunktion og ej heller muligheden for at søge på siden med Ctrl+F. Det gør det svært at finde bestemte begivenheder og trækker ned i den samlede bedømmelse.

En god feature er at der er adgang til en meget detaljeret statistik-sektion hvor der kan trækkes alskens data til støtte for sine spil - ikke mindst sine specialspil. Dataene kan vendes og drejes stort set som man selv ønsker det, og selvom man måske ikke har i sinde at blive kunde, er deres statistik-sektionen alene en god grund til at besøge dem ofte, da endnu et plus ved den er at der ikke kræves login for at bruge den.

 

Ind- og udbetalinger

Det skorter ikke på transaktionsmuligheder, hvor du kan bruge kreditkort (VISA og Mastercard), bankoverførsel, samt Neteller og Moneybookers/Skrill. Det er endda muligt at benytte betalingskort, såsom VISA Electron.

Bemærk at man (dette er normal praksis hos de fleste bookies) kun kan benytte en udbetalings-metode, hvis man har benyttet metoden ved indbetaling. Man kan altså kun udbetale til Neteller, hvis man har indbetalt via Neteller.

 

Support

Websitet er skrevet på dansk, ligesom, man kan vælge at holde sin konto i danske kroner. Der er dansk support både via telefon, live chat og email. Den danske support er tilgængelig 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Support inkluderer også live-chat service, hvor man døgnet rundt kan komme i direkte kontakt med en servicemedarbejder. Ved flere lejligheder har BetXpert erfaret at denne live chat service hører til blandt en af markedets bedste support-afdelinger.

Skulle alt dette ikke være tilstrækkeligt, kan support også kontaktes på gratis telefon +800 12 365 365.

 

Indsatspolitik

Det skal bemærkes, at man kan støde ind i en personlig limit, dvs en grænse for, hvor stor en indsats man kan sætte på et væddemål. Denne politik gælder i større eller mindre grad hos mange bookmakere, men er man storspiller, er de altså ikke den perfekte bookie: Hvis du er dygtig og vinder meget, KAN du få en grænse for, hvor meget du må satse. Denne grænse være temmelig lav - fx 200 kr.

Vi har kendskab til en kunde der har fået meget lav indsats-limit - mellem 0 og 400 kr, alt efter sportsgren og odds. Kunden har et overskud på cirka 20.000 kr, genereret over et par år og primært ved cykelbets.

Det KAN også ske for ikke-storspillere. Vi har kendskab til en der højst satser 300 per spil. Han har fået en limit på cirka 13 kr. Årsag er uklar (næppe overskud, da spilleren ikke har det) - da de ikke vil udtale sig om årsagen.

Hvis en kunde får en limit og føler sig uretfærdigt behandlet, har vedkommende mulighed for at kontakte kundeservice, der så vil undersøge sagen og foretage en ny vurdering, hvilket typisk tager 1-2 dage. I nogle tilfælde vil kundens limit blive hævet, men i de fleste vil den blive fastholdt.

 

Samlet vurdering 4.5 af 5

Søger man et bredt udvalg over mange sportsgrene, samt mulighed for specialspil i forskellige støbninger, så er Bet365 et godt valg. Udvalget hører til blandt de bedste på markedet, og odds er bestemt konkurrencedygtige. Websitet er holdt i et pænt design, layout er overskueligt og navigationen er forholdsvis simpel. Den kan vises på dansk, og support kan ligeledes kontaktes på dansk. Limits forekommer, men for den danske spiller, som gerne vil have lidt ekstra, er denne bookmaker et rigtigt godt supplement til porteføljen.

 

Anmeldelse opdateret d. 27. februar 2014, kl. 09:44 af

Opret din konto hos Bet365 her »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10