Bet365 » Anmeldelse

BetXpert Awards 2016: Brugernes valg Bet365 Besøg Bet365
Bet365 - Britisk bookie med stærkt spiludvalg
BetXpert rating:
Enormt udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Risiko for personlig limit

Tilbagebetaling, snit

94,9%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)
Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer
Anmeldelse af Bet365
Bet365 ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Mobil platform
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik
Denne side indeholder henvisnings-links.

Med over 30 år på bagen er de et af de ældste firmaer i spillebranchen. De senere år har selskabet kun cementeret deres position som den største private udbuder i Europa, og den position kommer man ikke til via tilfældigheder. Derimod er Bet365 nærmest blevet synonymt med et enormt udbud af spil, odds i den gode ende af markedet, og en yderst velsmurt og velstruktureret forretning.

 

Spiludbud

Der tilbydes spil på alt fra europæisk fodbold til vintersport, fra amerikansk baseball til dansk trav og fra golf til cricket. Udvalget er bredt, men de udmærker sig, når det kommer til specialspil. Ikke blot på fodbold, men også på øvrige sportsgrene som f.eks. de traditionelle amerikanske sportsgrene (NFL, NBA, MLB, NHL), hvor man ofte finder rigtig mange specialspil på de enkelte kampe (1. scoring, halvleg/fuldtid, asian og alm. handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil, osv). Også på tennis er sætspil naturligvis standard som specialspil.

Bet365 har flere faste bonusordninger, bl.a. en "0-0" forsikring, som træder i kraft når en fodboldkamp slutter 0-0. I alle kampe hvor dette sker, får man sine indskud retur hvis man har spillet på korrekt Score, Halvleg/fuldtid eller Scorecast. På store begivenheder udvides denne forsikring også til målscorerspil (hvilket bl.a. skete under VM 2014). Endvidere tilbydes både nye og eksisterende kunder fra tid til anden et gratis indsatser på livebetting-kampe (som oftest 250 kr.).

 

Spiltyper

Specialspil findes i hobetal på stort set alle kampe, som har en bare gennemsnitlig interesse, og hvor man tidligere holdt sig til de britiske ligaer, har man bredt vingerne ud og har nu også et hav af specialspil på dansk Superliga og langt de fleste af de øvrige europæiske ligaer. Det er mere reglen end undtagelsen, at man udbyder 15-20 specialspil på en kamp, også i de lavere britiske ligaer – helt ned til conference league og skotsk 3. division(!).

Et andet område hvor de er fremtrædende, er handicapspil. Er man utilfreds med det handicap, som der er sat på en kamp, kan man via sin spillekupon justere på handicappet og dermed påvirke oddsene ved at gøre handicap enten større eller mindre. Man kan dermed justere sig frem til lige præcis det handicapspil man gerne vil have, hvilket er en rigtig god feature.

 

Bet365 Odds

Bet365 er ofte blandt de bookmakere i markedet der er tidligt ude med deres odds. Ofte holdes oddsene også langt hen ad vejen uden reguleringer, hvilket illustrerer en tro på egne evner hos oddssætterne, som generelt også er dygtige især på det britiske spiludbud.

Tilbagebetalingen varierer fra omkring 89% på de mindre ligaer (Japan, Tjekkiet etc.) og topper ved 93% på de store europæiske ligaer, herunder Spanien, England, Italien osv. På specialspil holdes ligeledes pæne tilbagebetalinger, hvor der på f. eks. over/under spil også gives 93%. Spilles der på asian handicap eller over/under (asiatiske linier) er tilbagebetalingen oppe på 96-97%.

På sportsgrene som golf, vintersport og trav, hvor der udbydes et pænt udvalg af H2H odds ligger tilbagebetaling på 91-92%.

 

Bet365 Livebetting

Livebetting-sektionen har et udvalg, der hører til i den rigtigt gode ende. Man holder sig ikke kun til liveodds på fodboldkampe, men åbner også ofte for spil på golf, skisport, curling, trav og meget andet. De fleste live-væddemål kan også kombineres med væddemål fra pre-match sektionen.

Livebetting er integreret i websitet, live-sektionen hører til blandt markedets bedste, både på udbud, overskuelighed og tilgængelighed.

Bet365 ligger inde med markedets største udvalg af streamingrettigheder, og man kan derfor følge et væld af kampe og begivenheder i livebetting-sektionen.

 

Website

På trods af det enorme spiludbud er hjemmesiden meget overskuelig, og layout og navigation er i den pæne ende. Ét væsentligt problem er at der ikke findes en søgefunktion og pga. den anvendte teknologi (Flash) kan man heller ikke bruge browserens interne søgefunktion (Ctrl+F). Det kan nogle gange gøre det svært at finde bestemte spil/begivenheder og trækker ned i den samlede bedømmelse.

En god feature er at der er adgang til en meget detaljeret statistik-sektion hvor der kan trækkes alskens data til støtte for sine spil - ikke mindst sine specialspil. Dataene kan vendes og drejes stort set, som man selv ønsker det, og selvom man måske ikke har i sinde at blive kunde, er deres statistik-sektionen alene en god grund til at besøge dem ofte, da endnu et plus ved den er at der ikke kræves login for at bruge den.

 

Bet365 Mobil

Som på den traditionelle web-platform efterlader Bet365 ikke kunderne ret meget tilbage at ønske sig når man boltrer sig på deres mobile platforme.

Både på smartphone og tablet er det en fornøjelse at navigere rundt i det fulde udbud af spil, hvor også live streaming og samtlige metoder til ind- og udbetalinger stilles til rådighed. En man stadig ikke kunde hos Bet365, så kan der også oprettes en konto via den mobile platform.

Hvadenten man er til livebetting, multispil, systemspil og/eller "bankere", så kan man på mobil og tablet spille akkurat som via web-platformen, ligesom support også kan fanges både via formular og live chat.

Eneste store mangel, som gør at vi ikke sender Bet365's mobile platform helt til tops med 5 stjerner, er at vi - ligesom på web/desktop - savner en søgefunktion. Når man, som Bet365, har så enormt et udbud af spil og markeder, så kan vejen til de enkelte spil nogle gange godt være kringlet. I den sammenhæng ville en søgefunktion være toppen af kransekagen.

 

Ind- og udbetalinger

Det skorter ikke på transaktionsmuligheder, hvor der blandt de ypperste betalingsformer kan nævnes kreditkort (bl.a. VISA og Mastercard), bankoverførsel, samt Neteller og Moneybookers/Skrill. Det er endda muligt at benytte visse debetkort, såsom VISA Electron.

Bemærk at man kun kan benytte en udbetalings-metode, hvis man har benyttet metoden ved indbetaling, hvilket er en gængs praksis hos flere britiske bookmakere. Man kan altså kun udbetale til Neteller, hvis man har indbetalt via Neteller.

 

Support

Der er dansk support både via telefon, live chat og email. Den danske support er tilgængelig 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, og svarer generelt meget hurtigt på henvendelser.

Support inkluderer også live-chat service, hvor man døgnet rundt kan komme i direkte kontakt med en servicemedarbejder. Ved flere lejligheder har BetXpert erfaret at denne live chat service hører til blandt en af markedets bedste support-afdelinger.

Skulle alt dette ikke være tilstrækkeligt, kan support også kontaktes via telefon (gratis-nummer).

 

Indsatspolitik

Man kan risikere at støde ind i en personlig limit, dvs en grænse for, hvor stor en indsats man kan sætte på et væddemål. Denne politik gælder i større eller mindre grad hos mange bookmakere, men er man storspiller, er Bet365 altså ikke den perfekte bookmaker. Hvis du er dygtig og vinder meget, KAN du få en grænse for, hvor meget du må satse. Denne grænse kan være temmelig lav - fx 200 kr.

Vi har kendskab til en kunde der har fået meget lav indsats-limit - mellem 0 og 400 kr, alt efter sportsgren og odds. Kunden har et overskud på cirka 20.000 kr, genereret over et par år og primært ved spil på cykling, som objektivt betragtet er relativt niche-præget.

Limits kan også forekomme for ikke-storspillere. Vi har kendskab til en kunde hvis indsatser aldrig oversteg 300 kr. pr. spil, og som tilmed havde underskud på sine spil. Han blev tildelt en limit på cirka 13 kr. pr. spil. Ingen årsag blev givet til kunden, og man må formode at det skyldtes hans spillemønster, som der altså bliver holdt lige så skarpt øje med som et evt. overskud.

Hvis en kunde får en limit og føler sig uretfærdigt behandlet, har vedkommende mulighed for at kontakte kundeservice, der så vil undersøge sagen og foretage en ny vurdering, hvilket typisk tager 1-2 dage. I nogle tilfælde vil kundens limit blive forhøjet, men i de fleste vil den blive fastholdt.

 

Samlet vurdering 4.5 af 5

Søger man det største udvalg blandt alle sportsgrene, samt et af de bedste udbud af specialspil på markedet, så kommer man ikke uden om Bet365.

Udvalget er enormt, odds er konkurrencedygtige, og så er det en fornøjelse at bruge deres platform, hvad enten det sker via den traditionelle hjemmeside eller via mobil/tablet.

Limits forekommer, om end det kun sker under særlige omstændigheder, men generelt er Bet365 det bedste bud på markedets bedste og største all-round bookmaker, som er et must i porteføljen.

 

Anmeldelse opdateret d. 3. april 2017, kl. 09:27 af

Opret din konto hos Bet365 her »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10