Tipwin » Anmeldelse

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Læs vores anmeldelse af Unibet
Tipwin

Lanceret i Danmark: Maj 2016

Tipwin er en af de mere usynlige bookmakere på det danske marked, da der indtil videre ikke er gjort meget ud af markedsføringen, hverken online eller offline.

Selskabet bag Tipwin har base i Tyskland, hvor det især er spilbutikker og selvbetjeningsterminaler der satses på. Dermed følger Tipwin en forretningsstrategi som også kendes fra andre tyske bookmakere, som fx Tipico og Cashpoint, dog med noget mindre fokus på online-delen.

Endnu skal man lede godt for at finde Tipwin's terminaler i Danmark, med de dukker op i stigende grad. Vi har meldinger om Tipwin terminaler i flere jyske byer, mens den første sjællandske terminal er registeret november 2016 i en kiosk i Slangerup.

Pt. satser Tipwin ikke nævneværdigt på deres online platform (hvor NemID end ikke er implementeret!), og BetXpert har derfor ingen samarbejdsaftale med Tipwin, hvilket bl.a. også betyder at vi ikke kan afhjælpe hvis man som kunde har problemer med Tipwin. Vi henviser til www.tipwin.dk for yderligere information.

1.500 kr. bonus hos den bedste bookmaker
Som alternativ til Tipwin anbefaler vi at du opretter en spillekonto hos Unibet, hvor du både kan få op til 1.500 kr. i velkomstbonus, samt markedets bedste odds og livebetting.

Besøg Unibet her, eller læs vores anmeldelse af den pt. bedste bookmaker på det danske marked.


Senest opdateret d. 22. februar 2017, kl. 10:38 af

Bookmaker ratings Top 10