Betfair » Anmeldelse

Betfair Besøg Betfair
Betfair - Høje odds hos markedets største spillebørs
BetXpert rating:
Bredt udvalg
Høje odds
Høj likviditet
Brugervenligt website
Uoverskuelig live betting
Transaktions-gebyrer

Tilbagebetaling, snit

90,2%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)

Betfair bonus på 350 DKK

Hos Betfair får alle nye kunder et risikofrit spil på 350 kr.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Anmeldelse af Betfair
Betfair ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik

Startskuddet for Betfair lød i år 2000, og i dag er de verdens største spillebørs.

På spillebørsen spiller man mod andre spillere - ved at købe og/eller sælge spil - ikke mod en bookmaker, og dermed undgår man at løbe ind i overskuds-limits. Og der er ofte høje odds.

Der er dog gebyrer. En nettogevinst-afgift (som udgangspunkt 5%) og for visse spillere (et fåtal) et tillægsgebyr.

Bemærk, at juridiske problemer betyder at danskere pt ikke kan spille på begivenheder der foregår i Australien.

Senest har Betfair føjet en traditionel sportbetting-afdeling til deres populære spillebørs med det dynamiske oddsmarked. Der er også kommet både Casino og Poker.

 

Spiludbud
Spiludbud - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens spiludbud kigger på vi den samlede mængde af spilobjekter. I den proces undersøger vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange og hvilke sportsgrene og ligaer udbydes der spil på?
 • Er der tale om et standardiseret udbud eller specialiserer bookmakeren sig i niche-sportsgrene eller -ligaer?
 • Hvor dybt ned i rækkerne/divisionerne går bookmakeren i de forskellige lande?
 • Har bookmakeren en unik dækning af specielle sportsgrene eller ligaer?

En af de klare fordele for Betfair ved spillebørsen er, at de ikke har ansvar for at sætte de korrekte odds og derfor kan koncentrere sig om adminstration og opdatering af de udbudte spil. Dette fører til, at de har markeder på (næsten) alle tænkelige begivenheder. Du kan spille på alt fra dart til fodbold, rugby til ishockey og vintersport til tennis.

Inden for hver sportsgren dækkes en lang række ligaer, og man skal som oftest ned i en eksotisk sekunda-liga før der ikke er opsat et marked. Der opereres ud fra et princip om, at have marked på begivenheder hvor der forventes at være omsætning (interesse).

 

Spiltyper
Spiltyper - sådan rater vi
Rating af spiltyper er et udtryk for hvor mange markeder og spilmuligheder bookmakeren tilbyder for hver enkelt kamp/begivenhed. Herudover ser vi bl.a. også på følgende faktorer:
 • Tilbyder bookmakeren typisk mange eller få spiltyper?
 • Er der stor forskel i antal spiltyper for en almindelig ligakamp hhv en kamp med international bevågenhed?
 • Har bookmakeren specialspil eller andre særligt attraktive spiltyper i udvalget, fx spil på målscorere, gule/røde kort, hjørnespark mv.?
 • Tilbydes flere varianter af asian handicap og over/under?

På hver begivenhed, især fodbold, er der en lang række specialspil såsom HT/FT, målscorer, halvlegsspil, gule/røde kort og meget mere. Der kan som oftest også spilles på flere asian handicap linier.

I takt med, at fokus daler ned gennem rækkerne, bliver antallet af specialspil også mindre. På dansk 1. og 2. division sker det at der blot er 1X2 og over/under. På nogle sportsgrene og ligaer forekommer det at der kun er 1X2.

Generelt får man dog et positivt indtryk når man surfer lidt rundt i sportsgrenene. På NBA basket kan der spilles med periode og halvlegsspil (med eller uden handicap), og det er endda muligt at spille på duel på point mellem spillere. På tennis er der ofte point-handicap, sæt spil, over/under og diverse turneringsspil ved grand slams. På håndbold er det dog lidt sparsomt hvor det primært er 1X2 og halvleg der kan spilles på.

 

Odds
Odds - sådan rater vi
Oddsene er bookmakerens egentlige kerneprodukt. Når vi rater oddsene er den teoretiske tilbagebetalingsprocent naturligvis afgørende, da den har betydning for hvor høje oddsene er, og hvor mange penge bookmakeren teoretisk lader gå tilbage til kunderne. Derudover ser vi også på følgende:
 • Varierer de teoretiske tilbagebetalingsprocenter mellem de forskellige ligaer/sportsgrene?
 • Er bookmakeren som regel blandt de første eller sidste der kommer med odds på begivenheder/kampe?
 • Er bookmakerens start-odds baseret på en lavere tilbagebetaling som så justeres opad når når kampstart nærmer sig? I så fald, hvor sent løftes odds-niveauet?
 • Opererer bookmakeren med lav markedslimit på udgangsoddsene, så de dermed er mere tilbøjelig til at slashe evt. tidligt publicerede odds?
 • Virker bookmakerens odds påfaldende "automatiserede", således at de stort set aldrig stikker ud med højeste odds på et givet udfald?
 • Har bookmakeren mod til at fastholde odds selvom de stikker ud som markedets højeste på et givet udfald?
 • åbner bookmakeren en kamp med alle markeder, eller er det indledningsvist kun udvalgte markeder som fx 1X2, over/under, og så følger alle de øvrige markeder senere?

Dette punkt er et af de mest relevante, når vi anmelder bookmakere her på BetXpert, og her er Betfair særdeles interessant. Da det netop er en spillebørs, og endda en med en meget høj likviditet, ligger tilbagebetalingen på mange begivenheder oppe omkring 95-97% (når kommissionen er regnet fra).

Yderligere har en spillebørs den ekstra funktion, at du ikke kun kan købe odds, men også sælge dem. (Er du ukendt med disse begreber, så besøg vores spillebørs-guide - du finder linket nederst på siden her). Du kan således handle på markedet og agere bookmaker. På denne måde kan du skabe et højere odds for dig selv, hvis nogen bider på krogen, eller sælge et odds tilbage hvis du fortryder dit spil.

Det skal bemærkes, at man ved gevinst skal betale kommission af overskuddet, hvilket som udgangspunkt er sat til 5% (kan spilles ned ved høj omsætning) af nettogevinsten. Stadig er tilbagebetalingen i den flotte ende, og du kan i mange tilfælde finde odds der ligger på siden af eller over bookmakernes højeste odds.

I særlige (sjældne) tilfælde kan man komme til at stifte bekendtskab med Premium Charge, som er et tillægsgebyr for spillere med meget høj aktivitet og overskud. Læs mere om Premium Charge i vores betting ordbog.

 

Livebetting
Livebetting - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens livebetting ser vi på alle forhold omkring livebetting platformen, herunder:
 • Hvor stort er spiludbuddet, dvs. hvor mange live betting kampe kan man spille på?
 • Hvor mange spiltyper finder man på de enkelte live events?
 • Kan man kun spille singlespil, eller kan man også kombinere live bets (evt. også med spil fra pre-match udvalget)?
 • Tilbyder bookmakeren live streaming, og i hvilken kvalitet?

Med et enormt udvalg og en kundeskare, der selv styrer odds, er det oplagt for Betfair at have et stort udbud live-spil. Mange begivenheder holdes åbne efter kampstart, og du kan spille med helt frem til de sidste sekunder. Du finder live-odds på en meget stor del af de udbudte turneringer og kampe.

Her skal det dog nævnes, at der lukkes for spil på en del af specialspillene ved kampstart, og det er derfor ikke altid at udvalget på den enkelte kamp er enormt. Dette opvejes dog af, at odds på de åbne live-markeder ofte ligger i den rigtigt gode ende af markedet.

Hertil kommer, at man til tider kan savne én side der holder alle live begivenheder på én gang, som det er tilfældet hos en stor del af konkurrenterne. Er man fortrolig med navigationen og ved man lige hvilken begivenhed man ønsker at spille på, kan denne hurtigt findes, men et øjebliks-billede af igangværende begivenheder er svært at få.

Det trækker dog væsentligt op, at odds på live-begivenheder ofte ligger meget højt på markedet pga. den høje likviditet på spillebørsen. Selv mens en kamp er i gang er det ikke uhørt at få 95% eller højere på 1X2 eller over/under.

 

Website
Website - sådan rater vi
Bookmakerens website er den primære platform hvor man som kunde møder det egentlig produkt; oddsene. Når vi rater en bookmakers website ser vi bl.a. på:
 • Er bookmakerens website logisk opbygget med fokus på brugervenlighed?
 • Er hjemmesiden hurtig, velfungerende og tilgængelig 24/7, eller er der hyppig nedetid?
 • Er det nemt at finde og afgive spil?
 • Kan man som kunde lave personlige tilpasninger af siden, så man får fokus på de ting der er væsentligt for en selv?
 • Findes en brugbar søgefunktion, som gør det lettere at finde et specifikt spil i det aktuelle spiludbud?
 • Tilbyder hjemmesiden andre understøttende features eller tillægsprodukter som fx statistik?
 • Tilbydes ekstra services, som fx spil-notifikation, hvor man via email eller sms får besked når et spil er afgjort?

Navigationen er logisk, men kan virke lidt tung og langsom. Dét at alle spiltyper folder ud i venstremenuen er uhensigtsmæssig når en kamp har mange spiltyper og det forlænger processen fra tanke til spil, hvor man ofte føler at foretage ét eller to klik for meget før destinationen er nået.

På websitet er der oprettet særskilte områder til fodbold og tennis, så man hurtigere kan navigere rundt hvis disse sportsgrene har den primære interesse.

På sitet er der desuden en live video-sektion, hvor en lang række begivenheder kan streames live.

 

Ind- og udbetalinger
Ind- og udbetalinger - sådan rater vi
Ved rating af en bookmakers udbud af muligheder for at lave ind- og udbetalinger til sin bookmaker-konto ser vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange forskellige ind- og udbetalingsformer tilbyder bookmakeren?
 • Opererer bookmakeren med gebyrer, og i hvilket omfang?
 • Er ind- og udbetalinger hurtige eller langsomme?
 • Hvor ofte skal man gennem sikkerhedscheck i forbindelse med ind- og udbetalinger?

Hos Betfair kan du benytte kreditkort (VISA og Mastercard), bankoverførsel, Neteller og Moneybookers til indbetaling. Ved indbetaling med bank eller Moneybookers er overførslen gebyrfri.

Du har samme muligheder ved udbetaling, og her er kreditkort, Moneybookers og Neteller gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Bemærk: Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til e-wallet før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, svarende til det indsatte beløb med det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal der være udbetalt det totale indsatte for hvert kort før overskydende beløb kan udbetales. (Se kreditkort-regler på websitet for flere detaljer)

 

Support
Support - sådan rater vi
I vores vurdering af en bookmakers support (kundeservice) vurderer vi følgende parametre:
 • Gennem hvor mange forskellige kanaler kan man kontakte bookmakeren?
 • Hvor mange timer i døgnet er de forskellige support-muligheder tilgængelige?
 • Hvor hurtig er responsen fra support?
 • Kan man kontakte support på dansk eller evt. kun på engelsk?
 • Agerer support professionelt (forstående, undersøgende, seriøs)?

Betfair har en dansk support afdeling, som desværre kun er åben i tidsrummet 10.00-18.30. Dog tilsigtes svartider at være under 4 timer inden for dette tidsrum. Uden for dansk åbningstid bør henvendelser ske på engelsk.

Du kan også få kontakt telefonisk (dansk) i ovennævnte tidsrum. På nuværende tidspunkt tilbydes der ikke kontakt via chat.

 

Indsatspolitik
Indsatspolitik - sådan rater vi
En bookmakers indsatspolitik dækker over de forskellige former for indsats-begrænsninger man som kunde kan risikere at støde ind i (også benævnt som limits). Når vi rater en bookmaker på dette område ser vi bl.a. på følgende:
 • Skilter bookmakeren med markeds-specifikke limits, dvs. hvor høje indsatser der tillades på enkelt-begivenheder?
 • I hvilket omfang praktiseres personlige limits, og hvor skrappe er bookmakeren mht at tildele disse?
 • Praktiseres personlige limits på en sådan måde at man som kunde stadig kan spille på visse sportsgrene/markeder selvom man har limit på andre?
 • Kan man som kunde få forklaring på en evt. personlig limit?

Indsatspolitikken er let gennemskuelig: "Du kan få, hvad du kan se". Da Betfair hovedsageligt er en spillebørs og ikke en bookmaker, har de ingen risiko forbundet med de spil der placeres, og indsatsernes størrelse er, for dem, derfor underordnede.

Det loft man, som spiller, møder er likviditeten. Her menes det samlede beløb som andre spillere udbyder spil for på børsen. Du kan derfor placere så store indsatser som du ønsker, men det springende punkt er om andre vil matche dit spil.

Da Betfair pt. er den absolut største spillebørs på nettet, er likviditeten meget høj, især på sportsgrene og ligaer med høj fokus og mediedækning. Det er derfor meget sandsynligt at man kan placere så store spil som man ønsker på disse. På mindre sportsgrene kan det af og til knibe med likviditeten og det kan derfor ikke forventes at man får matchet f.eks. 15.000 kr. på en dansk håndboldkamp. Det er dog de færreste der opererer med sådanne indsatser, og den almindelige danske spiller bør ikke have et problem med at få placeret den ønskede indsats.

 

Samlet vurdering 4.0 af 5

Det tilføjer en ekstra dimension, at du både kan købe og sælge odds. Betfair har, af alle spillebørser, den bedste likviditet på sine markeder, og det er medvirkende til at du i mange tilfælde kan finde odds der ligger over det øvrige marked.

Man skal dog være opmærksom på tillægsgebyret, der rammer dygtige spillere med ret store overskud,

Websitet er overskueligt og formår at gøre overgangen fra bookmaker til spillebørs simpel for den "almindelige" spiller.

Siden vises på dansk, mens support ligeså foregår på dansk. Svartider er korte og kvaliteten er god.

Hvis du står foran at skulle udbygge din portefølje, er Betfair et must-have.

 

Anmeldelse opdateret d. 8. august 2013, kl. 18:09 af

Opret din konto hos Betfair her »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10

Ti seneste artikler

Betsafe: Kevin Magnussen i Top6 kan redde dit vinderspil
Kevin Magnussen i Top6 kan redde dit vinderspil
17/04-2014 kl. 15:30
Formel 1-karavanen er nået til Shanghai, hvilket Betsafe markerer med et cashback-tilbud. Hvis Kevin Magnussen ender i Top6 kan du få tildelt en bonus...
17/04
Betsafe: Barcelona-træner er fortid til sommer
Barcelona-træner er fortid til sommer
15/04-2014 kl. 11:41
De forsvarende spanske mestre har skuffet fælt på det seneste, og Betsafe vurderer, at trænerjobbet i Barcelona kan være ledigt allerede til sommer...
15/04
NordicBet: AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
14/04-2014 kl. 18:58
Seks gange har Lukas Spalvis bombet for mesterskabsfavoritterne i foråret, og NordicBet ser AaB-kometen som favorit til titlen som forårets topscorer...
14/04
Danske Spil: Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
14/04-2014 kl. 16:58
Dagen efter Oddsets 20 års fødselsdag fik spillerne en utilsigtet gave.   I lørdags var det 20 år siden, at Oddset blev lanceret. Men spillerne så ingen grund til at gå næns...
14/04
NordicBet: Second Chance-tilbud til søndagsbrag
Second Chance-tilbud til søndagsbrag
12/04-2014 kl. 23:30
Der er fuld damp på Nordicbets Second Chance-kampagne, hvor der kan hentes gode tilbud til flere af søndagens topkampe. Se mere her....
12/04
NordicBet: Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
12/04-2014 kl. 19:00
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til FCM-Vibog (Påskemandag, 21. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
12/04
NordicBet: Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
11/04-2014 kl. 11:43
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til Efb-Randers Skærtorsdag (17. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
11/04
Danske Spil: Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
11/04-2014 kl. 11:24
Danske Spil har sat en række odds på hvordan Brøndbys formstærke keeper Hradecky klarer sig i søndagens Superliga-brag mod AaB...
11/04
MermaidBet: 100% tilbagebetaling på Superliga
100% tilbagebetaling på Superliga
10/04-2014 kl. 15:26
Superligaen går ind i den afgørende fase. Hos Mermaidbet kan man i denne spillerunde hente en teoretisk tilbagebetaling på 100%. Se deres tilbud her...
10/04
NordicBet: AGF blandt favoritterne til at rykke ned
AGF blandt favoritterne til at rykke ned
09/04-2014 kl. 12:20
Tre nederlag i træk har bragt AGF faretruende tæt på nedrykningsstregen. Sammen med SønderjyskE er AGF nu favorit til rykke ned...
09/04